recenze

Paper Runner 2

Paper Runner 2

Máte rádi čistou hratelnost? Nezajímá vás grafika? Že ale v poslední době nemůžete najít "tu pravou"? Možná čekáte právě na Paper Runner 2. Zábava je zaručena, stejně jako přítomnost kvalitního hudebního doprovodu.
Poslední dobou se i ve vodách freewaru setkáváme s hrami, které víc než na hratelnost sází na vizuální stránku. Čas od času proto není od věci zavzpomínat na tituly, které graficky připomínají dobu ledovou, ale co do hratelnosti překonají kterýkoli titul dneška. Něčím podobným se může pochlubit i náš dnešní recenzovaný titul s názvem Paper Runner 2. Předem upozorňuji hráče, kteří se neobejdou bez atraktivního grafického kabátku – na své si nepřijdete. Vy ostatní se ovšem budete skvěle bavit – vražedná kombinace motorky + skvělá hudba totiž dělá divy.

Po čas hraní bude vaším jediným úkolem přežít. Vzhledem k tomu, že je Paper Runner 2 simulátorem ježdění na motorkách, to sice zní šíleně, ve výsledku však budete rádi, že se trochu zapotíte! Všude číhají nástrahy, různé skokánky – prostě věci, které se vám snaží maximálně znepříjemnit život. Nárazy hlavou do zdi tak nejsou žádnou výjimkou. Časem se ale karta obrátí - mistra z vás ovšem udělá pouze trénink, takže nepočítejte s tím, že byste pronikli do tajů hratelnosti po pěti minutách. Kouzlo tkví v častém opakování, které se zanedlouho přehoupne až v závislost.

Koho by jízda v jednom člověku omrzela, ten může navíc zkusit štěstí i s kamarádem v režimu pro dva hráče. Chybět nemohou samozřejmě ani tabulky ukazující skóre (čím více různých předmětů, rozmístěných šikovně po herní ploše, získáte, tím je vyšší), jenž zároveň fungují jako nohy nakopávající vás k lepším výkonům. Přidejte si ještě skvělou hudbu a není co řešit. Dá se to přežít i bez dobré grafiky, viďte? :)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

man | 20.10.05 v 17:05

hej jeg sam min vinner

redhawks | 07.09.05 v 19:09

dobrá gamemakerovka


galerie

Paper Runner 2 Paper Runner 2 Paper Runner 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce