recenze

Oden Todo Fish

Oden Todo Fish

Brzy nám začne zima a rybářská sezóna skončí. Pro takové okamžiky jsou zde hry, ve kterých není problém si zarybařit. Právě jednu vám dneska představím. Ale nemyslete si, že to bude nějak jednoduché, právě naopak. Nějáký ten úlovek chytit vám dá rozhodně práci.
Jedná se o japonskou rybářskou gamesku, která však není tak jednoduchá jako ostatní rybářské hříčky. Tady se musíte opravdu snažit a vypilovat si svou „mušku“ pro nahození.

Jak se to tedy dělá. Hrajete za rybáře, který plave na hladině na malé rybce. Pod vámi jsou další rybičky a vaším úkolem je navést na ně háček a zaseknout. Když už rybu máte, musíte ji ještě nasměrovat tak, aby spadla do lodičky, ve které jsou vaší kamarádi. Na jeden háček ale nemusíte chytat pouze jednu rybu. Pokud se jich v jeho blízkosti bude potulovat více, není problém ulovit i dvě najednou. To poznáte hlavně v okamžiku, kdy pod vámi popluje hejno malých rybek. Vyjma již mnohokrát zmíněných ryb, jsou ve vodě i jiní tvorové, jako například chobotnice, mořský ježek, ale také konzervy a gumáky. Vy ale dostáváte body pouze za živý úlovek, takže vám ulovení gumáků zrovna nepomůže.

Na první pohled není grafika nejhorší, i když po bližším zkoumání zjistíte, že není ani nejlepší. Naopak zvuková stránka hry se mi velice líbí, občasné mumlání v japonštině zní opravdu dobře.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

Oden Todo Fish Oden Todo Fish Oden Todo Fish