recenze

Mountainbike Challenge 2010

Mountainbike Challenge 2010

Mountainbike Challenge rozhodně nebude letní pohodová projížďka na kole a na sluníčku, nejlépe do nějaké restaurace na něco k snědku a pití. I když to bude jízda přírodou, těšte se na pořádný sešup směrem dolů.
Značka Greentube je už docela zavedená a kromě sjezdového lyžování v zimě se od stejného výrobce můžete ve stejném duchu také projet na kole.

Na výběr máte ze dvou režimů. Online řádění, které si žádá registraci, a volný trénink. V obou případech jde však o to samé – co nejrychleji sjet klikatou trať a dosáhnout co možná nejrychlejšího času. Nejprve si ovšem vytvoříte jezdce. V praxi to znamená zvolit pohlaví a barevnou kombinaci jeho mundůru. Pak už se výběrem tratě posouváte na start. Pokud se nechcete registrovat, tak máte k dispozici dvě tratě. De facto se ale dá mluvit o čtyřech, neboť je můžete absolvovat jak za suchého počasí a slunce v zádech, tak za sychravého a kluzkého počasí. A na chování bicyklu se tyto aspekty projeví.
Ještě v jedné věci máte možnost si před závodem zařádit – volba samotného kola. Dobře nastavené kolo vám může pomoct, ale i naopak. Například dobré zatáčení není nikdy na škodu, ale musí být v souladu i s dalšími aspekty. Však vyzkoušejte sami.

Samotná jízda je velmi poutavý a svižný zážitek. Řítíte se po balvanech a ve snaze se nevysekat musíte i notně zpomalit. Několik kontrolních stanovišť vás informuje o náskoku či ztrátě. Ale nedoporučuji toto moc sledovat, raději se soustřeďte na svou jízdu. A také na jakýsi přídatný zážitek, který hře dodává další dva pohledy („C“). Velmi hezky zpracované závody na kole. K absolutní dispozici je však potřeba se registrovat a oproti minulým ročníkům nic nového. Hratelnost a zábava se však upřít a nedá a velmi dobře si dovedu představit lité soutěžení mezi vámi a přáteli v této hře o to, kdo bude nejlepší.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

Tony Vasquez | 14.06.19 v 02:59

Prečo nie ste unavení z chudoby, prečo sa váš partner teší zo života. Chceli by ste byť bohatí a slávni. Príďte a pripojte sa k dnešnému členovi bratstva. Akonáhle sa k nám pripojíte, kúpime vám jeden duplex v ktorejkoľvek krajine, v ktorej chcete zostať s novým autom a budete tiež dostávať $ 250,000 dolárov ročne. váš život. Chcete propagovať svoje podnikanie? Môžeme vám pomôcť tým, že vám do vášho podnikania prinesieme viac zákazníkov. Ste muzikant? chceli ste byť na vrchole sveta, ako LIL WAYNE, RICK ROSS, JAY Z, SEAN PAUL A LATE. MICHAEL JACKSON .. môžeme vás zbohatnúť ako títo muži. Ak potrebujete vstúpiť do bratstva, pošlite nám e-mail: (info.illuminatialtar666@gmail.com) môžete nás ľahko kontaktovať: +1 628 236 3086

NADĚJE

NADĚJE | 24.02.15 v 05:42

Cesty se klikatí cesty se kroutí, pokud je nezvládneš, svět se ti hroutí :)

jakub | 26.09.10 v 18:44

goood


galerie

Mountainbike Challenge 2010 Mountainbike Challenge 2010 Mountainbike Challenge 2010