recenze

Mini Pool

Mini Pool

Máte rádi svět plný koulí, tág a magických zelených pláten? Venku prší, vy jste v soutěživém rozmaru a jediná vesnická putyka je zavřená, protože ji zrovna tuto noc udělal nějaký párek gangsterů? No, přiznávám, že trochu přeháním, ale přesto... tady máte obstojnou náhradu. :-)
Mini Pool je jeden ze spousty počinů od poměrně velké společnosti ArcadeTown, která je pro běžně líného hráče poutavá už tím, že ji nemusí platit, stahovat ani instalovat. Co to tu plácám? Ale ano, je to tak, kulečník a jemu podobné sportovně-arkádové hrátky jsou totiž do prohlížeče jako dělané. Opravdu nevím, co psát objevného na adresu něčeho tak notoricky známého, jako je kulec, tak shrnu jen její přednosti/ nedostatky oproti jeho přímé freewarové konkurenci. Hraje se to už klasicky dobře, zpracování (pravděpodobně v tom jede zase jednou Flash) se pohybuje někde na hranici dětskosti a fyzikální systém je dobrý stejně tak jako někde o dům dál. Celá hra se ovládá velice intuitivně myší.

Co se týče audiovizuální stránky, tak ta se mi zdá pro něco jako kulečníkový stůl, na který zpravidla v zakouřených venkovských putykách v mraku dýmu sotva vidíme, vyloženě nedůležitá a odbydu ji větou, že dívat se na to dá. :-) Na zvukové stránce vás zaujme zřejmě jen to, že zvuk lze zapnout / vypnout.

Co plácnout na závěr? Jste-li hladoví po tágu, koulích a jamkách, vřele doporučuji vyzkoušet, stejně jako třeba Pool'm up nebo špičkový Billiard Simulator. 69%, které hru dost možná svrhnou na rovinu zapomnění, dávám především proto, že jsem hrál zhruba popadesáté prakticky to samé... A možná taky proto, že v hospůdce s kamarády si ho vychutnáte vždycky víc, nehledě na to jak jste nebo nejste leví. A když už jsme u těch hospod, příště by to chtělo klasický středoevropský Carambol, který je na internetu k dostání jen v několika málo variacích.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

sfsdfsdf | 16.02.06 v 13:07

reret4

Sára | 02.02.06 v 19:34

super jsem Dixa


galerie

Mini Pool Mini Pool Mini Pool

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce