recenze

Mad Stick

Mad Stick

Máte rádi hokej? Pojďte zkusit trochu arkádovější hokejovou simulaci, kterou vám dnes přinášíme. Prostor na kombinace sice neexistuje, zábavy si ale můžete užít dosytosti. Zkuste sami.
Hokejových simulací je na PC jako šafránu. Předělat tento rychlý sport do nějaké kvalitní podoby není nic jednoduchého, a tak se obzvláště na freewarovém poli setkáváme spíše s různými arkádovými simulacemi, jež u nás jeden z nejpopulárnějších kolektivních sportů připomínají jen zdánlivě. Stejně takový je i Mad Stick. Můžete si vybrat buď z hry 2 na 2 nebo 1 na 1. Samozřejmostí je přítomnost brankáře. Rozhodně nečekejte, že se po vás bude chtít nějak kombinovat či něco vymýšlet. Základem je se vyhnout protihráči a ve vhodnou chvíli vystřelit. Při bránění se naopak musíte snažit co nejlépe soupeře zablokovat.

Inteligence počítače není nejvyšší, můžete ale zkusit několik obtížností. To vše ve vcelku slušném zpracování vidíte pěkně shora. Ti, kdo mají rádi zábavu, při níž není nutno příliš přemýšlet, jistě Mad Stick ocení. Ostatní fanoušci hokeje ať radši zůstanou u známé počítačové série od Electronic Arts…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

frodopipin

frodopipin | 21.02.16 v 16:10

Klasický hokejový simulátor z horního pohledu

IMRI | 31.05.08 v 17:31

FANDA HOKEJE


galerie

Mad Stick Mad Stick Mad Stick

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce