recenze

LudoBall

LudoBall

Arcade Volleyball je asi nesmrtelná hra. Přesto není mnoho her, které by tenhle skvělý originál napodobovaly. Kromě Blobby Volleye si nevzpomínám na jedinou. A přece! GraphitX přišli s LudoBallem. Věrnou předělávkou s několika bonusy a vychytávkami.
Ludoball je hra z produkce LudOnline a GraphitX. Dokazuje, že v jednoduchosti je krása. Dva zelení tvorové si prostě jen tak vyšli do vesnice, aby si pinkli přes síť, aby si prostě dali mač volejbalu. Přišla je povzbuzovat půlka vesnice ve velmi slušném pohádkovo-fantasy provedení. Pravidla si zelení tvorové stanovili tak, že se hraje na tři vítězné sety po šesti vítězných míčích. Do toho mohou sbírat bonusy, které jsou pochopitelně jak kladné, tak i záporné. Svojí postavičku tak můžete zvětšit i zmenšit, nebo třeba snížit či zvýšit síť.

Grafika je povedená, DirectXová a tváří se být 3D. Ve skutečnosti jsou ale sprity ploché, jen jsou tak šikovně nakreslené a umístěné, že trojrozměrně vypadají. Jediná chyba hry je fakt, že nenabízí umělou inteligenci. To by ještě samo o sobě nebylo až zas takovým problémem. Gameska ale neumožňuje ani hru dvou hráčů na jednom PC.

Hrát se tedy dá jen na dvou počítačích propojených protokolem TCP/IP (ať už po LAN, nebo internetu). Přesto jde o velmi zajímavý počin, který vám, rozhodnete-li se ho stáhnout, dokáže zpříjemnit nejednu dlouhou chvíli.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

Mikloko | 30.08.05 v 14:23

Noooo... menu vyzera pekne, hru som este nehral takze to neviem este kompletne posudit...


galerie

LudoBall LudoBall LudoBall

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce