recenze

Kutar Athletic

Kutar Athletic

Už za pár dní začne velká sportovní událost v Athénách. Chcete si zkrátit čekání jednou sportovněji zaměřenou hrou? Žádné medaile sice nedostanete, ale bavit se budete skvěle! Podrobnosti naleznete v následující recenzi..
Olympiáda v Athénách se nezadržitelně blíží a celý svět se na to připravuje! Sportovci dolaďují svojí formu a fanoušci se připravují na řádnou podporu oblíbenců svými hlasivkami. Chcete i vy se ještě před zahájením dostat alespoň částečně do té správné sportovní atmosféry v několika minihrách? Nic vám v tom nebrání, Kutar Athletic je vám plně k dispozici! Žádné klasické sportovce a sporty ovšem neočekávejte! V osmi zábavných minihrách, které vám hra nabízí, se ocitnete v kůži jednoho sportovně založeného kocoura. Říkejme mu třeba Fred. Ten se spolu s několika jeho kamarády vydal na velmi pěkné místo, plné dobrodružství a nevšedních zážitků. Většina miniher je jen o vaší vytrvalosti a trpělivosti. Pojďme si nyní jednotlivé minihry trošku přiblížit.

V první minihře Fred předvádí své kulinářské umění! Stojí u velkého hrnce, před kterým se tvoří fronta hladových kamarádů s prázdnými talíři! Musí proto nabrat porci a hodit ji přesně na prázdný talíř! Jestli se mu to podaří, kocour s plným talířem odejde a na jeho místo okamžitě nastupuje další. Tempo hry ovšem začne velmi rychle růst a snadno se vám pak stane, že hozená porce skončí na zemi. V tu chvíli pro vás tato minihra končí! Druhá minihra trochu připomíná cirkusové vystoupení, protože se ocitáte v malé kruhové aréně, ve které jsou zavěšené houpačky. Jak asi správně tušíte, máte za úkol přesouvat se z jedné na druhou. Jestli se vám to včas nepodaří, spadnete na zem nebo vás shodí fialový kocour, který je vám neustále v patách! Na počátku třetí minihry se ocitáte na odrazovém můstku. Záhy k vám začnou připlouvat klády, které musíte jednu po druhé přeskakovat. Vše je ztíženo tím, že kláda může připlout samotná nebo ve dvojici! Při skocích tak poprvé použijete obě tlačítka myši. V náručí vám může poprvé skončit ryba, ojediněle může místo klády připlout želva. Vytáhnou ze země tuřín, bude úkol čtvrté minihry. Na místo konání budete dopraveni býkem a musíte co možná nejrychleji vytáhnout tuřín ze země! Když budete ovšem moc houževnatí, vytáhnete ze země pouze jeho nať (zelenou část)!

V páté minihře Fred sedne do nafukovacího kruhu, vezme si do ruky veslo a bude se řítit podél řeky. Musíte se přitom vyhýbat nebezpečných kamenů a vodních vírů, na které narazíte později! Udržet se nad hladinou vody a doskákat tak co nejdále, bude úkolem šesté minihry. Fred se musí rozběhnout a u bíle čáry skočit! Ve správný čas se pak musíte odrážet od hladiny a doskákat tak co nejdále! Tato minihra je trošičku složitější než ostatní, chce to proto trošičku cviku! Předposlední minihra je velmi podobná té třetí. Fred připlave na kládě až k vodopádu a bude se postupně snažit přeskakovat na nově připlouvající klády tak, aby neskončil ve vodě nebo ho nesmetl vodopád! Opět muže Fredovi dělat společnost ryba! Poslední minihra je nejzábavnější, ale také nejsložitější. Fred si tentokrát zkusí Benji jumping! Skočit lze maximálně z výšky 20 000 metrů, což se mi ale nikdy nepodařilo. Na můstku, ze kterého skáčete, se vždy pomocí jednoduchého obrázku dozvíte o úkolu, který musíte provést těsně nad zemí! Většinou se jedná o použití věci, kterou držíte v ruce (sekera, budík, videohra, jídlo, zapalovač, klíč, otvírák a konvice s vodou) nebo o věci, kterou musíte sebrat (měl by to být pouze ubrousek). Po potvrzení výšky dojde k samotnému seskoku a nad zemí musíte splnit požadovanou akci! Máte-li v ruce např. otvírák, musíte nad zemí otevřít láhve. Na první pohled to vypadá jednoduše, ale jde o velmi rychlý sled události, který vám z počátku bude dělat trošičku problémy. Časem se vše jistě naučíte.

Technické zpracování vypadá na první pohled velmi zajímavě, ale při bližším prozkoumání nalezneme několik slabších míst. Hra běží pouze v menším okně. Dětsky roztomilá grafika je velmi slušná, některé animace ovšem vypadají dosti podivně! Hra je navíc celá v japonštině! Hudební doprovod je velmi dobrý, ovládání je pouze pomocí myši.

Osm zábavných miniher máme tedy úspěšně za sebou. Nevadí-li vám všudypřítomná japonština, trošičku dětský nádech hry, můžete hru zkusit a se svými výsledky a dojmy se pochlubit. ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

mrkacek2 | 10.02.07 v 11:32

pardon já nechtěl urazit

Marian | 22.06.06 v 20:01

Kritiku bereme jen od lidí, kteří mluví slušně a nejsou anonymní.

mrkacek2 | 22.06.06 v 19:35

to je ale blbá stránka vdyť tu nic neni nebo snad jo??


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce