recenze

Kickboard Challenge

Kickboard Challenge

Jízda na koloběžce se v poslední době stala doslova masovou záležitostí a „služby“ toho dopravního prostředků už využívá kde kdo. Co takhle si vyzkoušet jízdu na koloběžce ve virtuálním zpracování? Více prozradí ale až naše recenze...
V této hříčce jezdíte na koloběžce s malým chlapcem. Technické zpracování je vcelku dobré, avšak mě moc nezaujala z důvodu špatné hratelnosti. Jezdíte na koloběžce, vyhýbáte se překážkám, zrychlujete, či bouráte. Po cestě můžete nabrat bonusy (plné kindr vajíčka), turbo které spustíte klávesou CTRL (rozpůlená vajíčka svítící žlutě), či ubrání času (rozpůlená vajíčka se zeleně svítícím obsahem). Princip spočívá v tom, že musíte dojet za určitý čas, který vidíte jak vám ubívá vpravo dole, do cíle. Pokud se vám to nepovede nebojte, máte ještě 3 pokusy. Pokud to stihnete postupujete do dalšího kola. Tak špatná hra to zase není..

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Kaktus | 09.03.02 v 14:09

Pokud jste hru opravdu hral, pak jste si musel jasne vsimnout v menu hry praveho nazvu Kickboard Challenge. To je jedno, každý dělá chyby. Mějte se!!!

Petr Balogh | 08.03.02 v 14:45

No tam kde jsem hru stahl ja, měli bohužel název Kinder Rigel. Takže tento překlep se tahne od serveru kde jsem hru stah. Moc jse omlovam. Název je již opraven!!

Kaktus | 06.03.02 v 10:21

Nechápu, kde jste na tento název vůbec přišli? Pokud vím, tak se tento kvalitní kousek jmenuje Kickboard Challenge a ne nějaký Kinder Rigel. Kinder Riegel je podle mě autor nebo distibutor hry. Takže pokud takto hodláte pokračovat, tak to radši zabalte a dělejte užitečnější věci!!!!


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce