recenze

Gridiron Tactics

Gridiron Tactics

Gridiron Tactics je zkráceně americký fotbal. Jestli že patříte mezi tu menšinu co ví o čem je řeč, můžete přeskočit recenzi a hurá na hru. Pro ty ostatní tu máme recenzi o této netradiční, leč zábavné hře.
Díváte se rádi na americký fotbal? Pokud nemáte satelit a nesledujete zahraniční sportovní kanály, nemáte často ani páru jak se to vůbec hraje. Nejste v tom sami, žel i když je to zajímavá hra, ne každý ji tedy zná. Kluci z Digipenu se nám ji budou snažit předložit v počítačové podobě.

I když na první pohled jde o obyčejný americký fotbal, jedná se o něco trochu jiného. To slovo tactics značí, že budete muset u této hry přemýšlet. Vyberete si tým (ninjy nebo rytíře) a začnete hru. Gamesa vám nabídne tutoriál, což se hodí, ale pokud neumíte anglicky je k ničemu. V této hře jde o to, taktikou oblafnout protihráče a dostat se za jeho záda a skórovat. Když se tedy střetnete s letícím míčem zastavíte ho třeba tím, že po něm hodíte meč a uberete mu životy. Stejně tak i běžícího hráče nezastavíte skokem pod nohy, ale chytrým zabráněním v běhu a následně ubráním životů.

Gridiron Tactics není zcela klasický americký fotbal, ale to ho nedegraduje. Jedná se vcelku o dobrou zábavu, která si zaslouží vaší pozornost.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

Onas | 22.12.07 v 13:06

jak se to zpouští?

DoubleT | 17.06.07 v 20:25

Nechce se mi to stahovat,ale podle screenů to vypadá dost hnusně.

mr.cihla | 04.06.07 v 20:29

Ten tutorial je silene rychlej, ani sem toho moc nepochopil, ale po pul hodince hry, uz sem neprohral ani jednou, pak uz staci jen mit dobrou strategii a neda se prohrat...80%


galerie