recenze

Flossy Sheep Racer

Flossy Sheep Racer

Sázíte rádi na výsledky zápasů či jiných dalších klání? Pak vás dnes potěšíme. Budete mít k dispozici jistou sumu peněz, kterou budete moci „investovat“ do jedné ze čtyř oveček, jež poběží závod, a vyhraje-li, pak můžete pokračovat směle dále.
Soutěže jsou vždy obrovským lákadlem pro mnoho lidí. Když se k tomu připočte možnost sázení na výsledek, už mnohdy tak velká pozornost se ještě zvýší. Ostatně, s něčím podobným se setkáte i zde, i když v naprosto neškodné a tak trochu zajímavé formě.

Dnes se bude soutěžit a sázet zároveň. Ptáte se jaká bude disciplína? No přece závody oveček. Ty se budou snažit co nejrychleji běžet, přeskakovat překážky a dorazit tak do cíle. Jsou celkem čtyři a kdo vyhraje, to je vždy ve hvězdách, i když tak trochu by vám mohl napovědět předepsaný kurz. Vaším jediným úkolem je samozřejmě správně tipnout vítěze. Z počátku disponujete určitým obnosem, který se v žádném případě nebojte vsadit. V případě výhry se vám to mnohonásobně vyplatí. Pohyb ovcí samozřejmě nemůžete v žádném případě ovlivnit. Můžete jen sledovat, jak často která z nich dobíhá do cíle a podle toho se zařídit. I když i úplní outsideři dokáží mnohdy velmi pěkně překvapit a to více překvapí, když na ně vsadíte. Hra končí v případě, že vám na kontě nezůstane ani haléř.

Z mých předešlých slov je jistě patrné, že hra je koncipovaná jako minihra. Tomu napovídá i celkové zpracování. Grafika je prostá, zvuky průměrné a hudba dostačující. To, že se dostaví stereotyp, vám jistě nemusím zdůrazňovat, protože to je vám jistě více než zřejmé. Jak dlouho vás tedy bude hra bavit, bude záležet pouze na vaší touze pokoušet své vlastní štěstí. U někoho to může být deset minut, i jiného naopak celý den. Rozhodnutí o stažení tedy nechám na vás. Velikost archívu není naštěstí nějak převratná, takže si myslím, že za pokus to rozhodně stojí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

Paulina | 10.12.05 v 18:45

Ta gra jest taka brzydka ze mi uszami wyszla!!! to sa moje komentarze i nie mam wiecej słów!!!

Kahi | 06.12.05 v 13:23

Předčila má očekávání.


galerie

Flossy Sheep Racer Flossy Sheep Racer Flossy Sheep Racer

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce