recenze

Fette Sau XS

Fette Sau XS

Máte problémy s nadváhou? Že ano? Tak přesně takový problém mají i naši čuníci, to je náhodička, co? Nemohli byste jim pomoci shodit nějaké to kilo? Jednou pomůžete vy jim, podruhé mohou zase oni pomoci vám. :)
Znáte lidi, kteří mají problémy s nadváhou? V dnešní době je určitě poznal každý, nebo nějaké to kilo navíc už snad každý z nás někdy měl. A právě takové období zažívá parta obézních čuníků, pomůžete jim zhubnout? Určitě s tím máte zkušenosti. Nebo ne? Řekl bych, že ano. Určitě většina z vás nějaká ta kila přibral (nebo naopak drasticky shodil) díky neustálému nezdravému vysedávání u počítače. Takže než si skočíte ven zaběhat, zasportujte si napřed se svými novými kamarády – čuníky. Alespoň získáte inspiraci k nějakým zajímavým novým cvikům. Tak co říkáte? Půjdete si konečně někam zacvičit, nebo alespoň protáhnete faldy těmto prasatům, nebo snad budete zase pokračovat v několikahodinové nezdravé počítačové mánii přezdívané „pařba na počítači“?

Tvůrci známého Moorhuhna se tak trošku přeorientovali na jiný žánr, a to sice do sportovních disciplín. Hádejte, jaký sport s těmito tvory vyzkoušíte? Nenapadá vás nic? Napovím: „Hop, hop a skok! A ještě!“ Pokud jste si vsadili na skákání přes švihadlo, tak jste uhodli! A jak vlastně funguje tento sportovně-prasečí simulátor? Celé to skákání a hopsání je o jednom tlačítku, o šipce nahoru. Ale začneme raději od začátku. Na začátku máte poměrně dlouhý výběr disciplín jako například vzpírání, hod koulí, skok přes překážky, ale našeho vyžraného sportovce můžete potrápit jen tou první disciplínou a to sice hopsáním přes švihadlo. Po nalití podpůrné tekutiny do bečky sádla, tedy pardon - po vypití nápoje naším sportovcem může velké a násilné mlácení do klávesnice začít. No – „mlácení“, ono to začne jako nevinné mačkání jednoho tlačítka, potom se to trošku zostří a zesílí až to končí doslova burácením, které kmitá vším nábytkem co je okolo a skončí to také strnulou rukou. V podstatě o nic jiného v této gamesce ani nejde. Sílu, pravidelnost a intenzitu hráčova „tlukotu“ na nevinnou klávesnici vidíte dole na spodním panelu. Cílem je snažit se o pravidelnost, vytrvalost a svižnou přiměřenou rychlost. Právě všechny tyto faktory ovlivňují sportovní výkony našeho čuníka. Čím více se vám podaří tohle všechno zachovat, tím déle váš svěřenec vydrží a tím více získáváte bodů. Nejde jen o tupé mlácení do klávesnice, ale o vaši pravidelnost, psychickou vyrovnanost, tak zvaně „chladnou hlavu“, energii v ruce, jde o smyslové odreagování a co je nejdůležitější, jde o zábavu. Bavit se budete určitě, zasmějete se už jen při pohledu na toto „sportovní“ přerostlé stvoření, zalíbí se vám i vtipné animace. A jaké? Celé to skákání je v podstatě dobrá animace, ale co je ještě lepší - jsou animace hned na začátku. Schválně toho ubohého „tuk-šaška“ nechejte na samotném začátku úplně v klidu. Jo jasně není to nic převratného, ale rozhodně je to tak nějak roztomilé. No nic, tak si ještě s našim prasátkem zaskákejte, pobavte se a my se zatím vydáme do nejbližší hospůdky na prasečí ovárek, ne počkat – my se podíváme na závěr naší recenze :).

Grafika, zvuk, animace, motiv, zpracování – tohle všechno je tu úplně super. Ale ten motiv je trošku neobvyklý. Proč prasata ty kilogramy vlastně shazují? Bojí se řezníka, nebo se prostě chtějí jen cítit lépe? Kdo ví. Každopádně je to velmi inspirující myšlenka. „Zbavovat se nadváhy“ – to je opravdu dobrý nápad. Ale u prasat je to trošku neobvyklý jev :) Autoři nám tím asi chtějí říct, že všechno jde, když se chce. Budete-li chtít, dokážete nemožné. Ale spousta lidí si neuvědomuje, že to „nemožné“ mají vlastně ve své moci, stačí jen chtít. Ale oni si místo toho neustále stěžují a se svými problémy otravují své okolí. Takových lidí je bohužel hodně, jenže většina lidí si bohužel neuvědomuje, že stačí jen „chtít“ a řídit se tím. Lidí co chtějí a řídí se tím, je málo. Ale tito lidé si zaslouží respekt, před nimi klobouk dolů, jsou to lidé, kteří dokáží předehnat svoji dobu, lidé, co dokáží nemožné. Takže i vy začněte konečně něco chtít, postavte se svým problémům (jako například obezitě) tváří v tvář a bojujte/sportujte! „A to se vyplatí“. :)

stáhnout hru
JiGr

autor
/ JiGr

Skóre

85 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

peto | 15.02.07 v 14:34

nejde mi to spustit ide to wlastne aj hrat

Hricko | 13.04.06 v 21:38

Prosim vas mili ludkovia nema dakto plnu verziu bo po nej strasne tuzim prosim poslite mi ju

Enki | 15.01.06 v 21:49

Plná verze je moc velká na poslání přes mail, má 40 mb. Napište mi a pošlu přes icq.

danzel | 28.07.05 v 10:04

ak tu ma niekto plnu verziu neh mi ju posle na danzel88@azet.sk dakujem velmi pekne=))

Martin | 10.07.05 v 12:19

Ja viem ze sa to tu uz kopu krat zopakovalo ale aj ja by som poprosil ci by mi niekto neposlal na mail tu hru ak ano budem strasne vdacny :) ..prosim na tuliniatko@azet.sk

Klaudia | 30.06.05 v 12:13

Prosim poslite mi niekto plnu verziu!!!

gaby-espino@inmail.sk

jane | 28.06.05 v 19:20

LIdičky kdo by mi poslal plnou verzi?? moc bych chtěla.. dík moc.. a nezapomente i na mě!!!!! pa a dík těm kdo pošle.. Jane16@atlas.cz

Terezka | 18.06.05 v 13:49

lidičky zlatý, nemohl by mi někdo poslat full verzi na teessiinka@seznam.cz ?? Prosíííííím :)

Lukáš | 17.06.05 v 18:17

Prosím o poslaání plné verze, díky, na umail@seznam.cz

Tomáš | 14.06.05 v 16:07

poslete mne plnou verzi na email t.planka@seznam.cz DIK!!

Fery | 13.06.05 v 17:31

Prosimte taky mi posli plnou verzi tyhle hry dik moc posli mi to na mail StvanF@seznam.cz

Petr Čech | 13.06.05 v 14:09

Prosím pošlet mi tuto plnou hru na e-mail díky moc !!!!!!

petriko | 11.06.05 v 23:23

tiez by som bral tu plnu verziu, hodte mi ju please na mail..petslad@centrum.sk

bubu | 04.06.05 v 17:06

Jak se vede?

caezar | 31.05.05 v 12:00

taky bych chtel na mail na caecar@ticali.cz

joshua | 27.05.05 v 15:42

moch bys mi tu full hodit na mail? josh.binghem@seznam.cz
moc dik

Dawe | 24.05.05 v 16:41

Muzu nabidnout plnou verzi. Staci mi napsat na ICQ 234662322. Ale full version ma 40MB.

CAEZAR | 24.05.05 v 13:11

navite kde sehnat dalsi epizody

JS | 23.05.05 v 11:16

Koukám, že je to schwábsky... tak na to s*ru

tralala | 22.05.05 v 21:24

hele nemáte někdo key na plnou verzi?

matys | 22.05.05 v 14:54

to už tady <blink> BYLO </blink>


galerie

Fette Sau XS Fette Sau XS Fette Sau XS Fette Sau XS Fette Sau XS

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce