recenze

Eurocards

Eurocards

Soccer Cards, první dílo z rukou Michaela Douglase, má další pokračování, je jím Eurocards. Chcete si zopakovat úspěchy České republiky na Euro 2004? Nebo snad vytvořit vlastní fotbalové rekordy? Není nic jednoduššího, než začít stahovat!
Michael Douglas, tvůrce zajímavé hry Soccer Cards, zaujal dalším pokračováním. Hra samotná je karetní hra z fotbalového prostředí. Už první dílo bylo velice oblíbené, šlo o manažer, ve kterém jste se museli spoléhat také na štěstí, kterou kartu si vytáhnete, nyní je to velice podobné.

Můžete si zahrát buď přátelské utkání, nebo zkusit své štěstí na samotném Euru. Pokud si vyberete Euro, tak máte opět na výběr ze dvou dalších možností. Zkusit si projít přes kvalifikaci, nebo jít na samotný turnaj bez kvalifikačních bojů. Rozlosování skupin je stejné, jako bylo doopravdy. Jakmile se dostanete k zápasu, je pouze na vás jakou kartu si vytáhnete, znalost angličtiny je sice výhodou, ale určitě zde není povinností. Fotbalové hlášky jako třeba ,,pass", nebo ,,chance" zná určitě každý fotbalový fanoušek. Jedná se tedy převážně o náhodu, ale ne zcela. Když už se dostanete do šance, tak rozhoduje také kvalita týmu, za který hrajete. Takže takovou kartu ,,chance" dokáže lépe zužitkovat v gól například Portugalsko než Bělorusko.

Jestliže jste fotbalovým fanouškem, určitě bych neváhal a zkusil tuto hru. Nemusíte hrát jenom za Českou republiku, je pouze na vás, jaký tým se rozhodnete vést, přeci jenom jsou zde k dispozici všechny, které se účastnily kvalifikace na Euro 2004. Pouze mi zde trochu chyběl zvuk, alespoň nějaké základní zvuky, např. vstřelení gólu, nebo odpískání poločasu, by se zde určitě hodily. Jestliže vám tedy nevadí hrát zápasy pomocí kartiček a ne hráčů, tak určitě vyzkoušejte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

martin | 19.11.07 v 17:36

jak jse to pusti

dominik | 19.09.07 v 08:59

ffghhgjzugzhghjzfw

Lobotomas | 08.09.07 v 20:58

Totalne nehratekná hra. Kdyz hrajete venku staci zustat na miste a mackat mezernik dle pokynu, vzdy vyhrajete 8-0. Kdyz hrajete doma staci sjet dolu a vzdy vyhrajete 8-0.

Kdyz proti sobe hraje pocitac domaci vzdy vyhraje2-1...

| 29.08.07 v 20:24

:-D


galerie

Eurocards Eurocards Eurocards Eurocards