recenze

Elf Bowling 3

Elf Bowling 3

Vánoce jsou tady, tak se musíme trochu v atmosféře pobavit s Elfy. Budeme je totiž střílet do terčů, ale pozor, nejde o nic sadistického, ale velmi zábavného! ;)
Jak už bylo v úvodu řečeno, za chvíli tu jsou Vánoce. No atmosféra už je tu, ale Vánoce jakožto svátek začnou oficiálně za pár dní. Atmosféru vám určitě vylepší i nějaké humorné vánoční hry jako je právě Elf Bowling. Jako vždy se pozastavím nad názvem, ze kterého se dá odvodit o jakou hru asi půjde, ale detaily se z něj nedozvíme.

Bowling to tedy z části bude a místo koulí budeme používat Elfy. Tím jim však nijak neublížíme, spíše naopak. Každý hod je ohodnocen, takže se Elf ve středu terče může cítit velmi dobře. ;) Hra ale není tak lehká, jak se zdá. Máte na výběr ze tří terčů, ale body můžete získat sestřelením letícího balíčku. Lepší je však přesně mířit. ;) K míření slouží šipka, kterou ovládáte myší. Pohyb doleva znamená pohyb šipky doprava a naopak, tak si to zapamatujte, ať to pak nepletete. ;) Pokud jste si jistí, že máte vybraný úhel střely, tak zbývá už jen síla střely, kterou potvrdíte mezerníkem. Let každého Elfa je doprovázen humornými komentáři, které jsou však jako celá hra v angličtině, ale to snad nikoho mrzet nebude, neboť jsme si na to už asi zvykli. Elf Bowling však není srandovní hrou jen kvůli tomu, že odpalujete Elfy, ale také kvůli tomu, že je odpalujete přes podprsenku. To mě na hře nejvíce překvapilo a věřím, že vás to pobaví. ;)

Co víc napsat k Elf Bowlingu? No asi už nic, neboť je jasné, že momentálně nikdo nebude číst dlouhé popisky, ale bude zdobit dům vánočními ozdobami a hlavně péct. Takže hurá do stahování a nenechte se odradit stereotypností této hry. ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

Evča | 30.03.03 v 15:04

SUPER HRA PRO MALE DETI!!!!!!!!!!!!!JE BOMBA MOHLA BYCH JI ZAHRAT?

| 24.12.02 v 19:38


galerie