recenze

Dynamite Dust Mini Golf

Dynamite Dust Mini Golf

Minigolfové dovádění ve westernovém prostředí. Kolty proklatě nízko nechte tentokrát doma a raději se soustřeďte na přesné zamíření a razanci vašich střel směrem k jamce, abyste vše zvládli nejenom se ctí, ale také se slávou náležející vítězi.
Dokážete porazit počítačové nebo i lidské soupeře? Toť otázka, na kterou naleznete odpověď při hraní jamkového hřiště.

Hůl do ruky, míček do kapsy a jde se na to. V této hře se ocitnete na minigolfovém hřišti, které je tento umístěno do lokality jakéhosi westernového městečka. Vašim úkolem je dostat míček na co nejmenší počet pokusů do jamky. Od jednoduše přímé cestičky se postupně přesunete k zakrouceným trasám, na kterých se vyskytuje i nějaká ta překážka, svah nebo třeba jiná alternativa průchodu k cíli. O to více je potřeba si rozmyslet každý úder. Nejprve si obhlédnete situaci, jak vlastně celé kolo vypadá tím, že se šipkami různě natočíte nebo si pohled kamery přiblížíte či oddálíte. Pak už jen stačí mezerníkem určit sílu úderu a… čekat. Je míček v jamce? Výborně.

Zvolit si můžete ze dvou typů hřišť podle počtu jamek a také obtížnost soupeře, pokud si ho tedy zadáte. Na jednom počítači můžete hrát až se třemi kamarády, respektive počítačem ovládané protivníky. Tím je myslím si o zábavu postaráno. Grafika je 3D a docela na slušné úrovni. Jediný nedostatek, který v této oblasti vidím, je to, že pokud míček zůstane stát těsně za překážkou, při úderu jej jednoduše neuvidíte. To dosti znesnadňuje daný úder, ale co se dá dělat. I tak se jedná o velmi povedený minigolf, který byste přinejmenším měli vyzkoušet.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

frodopipin

frodopipin | 21.02.16 v 16:03

Pěkná 3d hra

Arwiel

Arwiel | 27.05.15 v 11:44

golf to je moje to já rád

Charlie | 31.05.11 v 16:01

proč nejde spustit-Dynamite Dust Mini Golf


galerie

Dynamite Dust Mini Golf Dynamite Dust Mini Golf Dynamite Dust Mini Golf