recenze

Dude the Snowman

Dude the Snowman

Venku stále trvá zima a možná byste raději něco letního. Tentokrát to ale bude typicky zimní. Zkuste si v roli sněhuláka sjet na prkně několik svahů, to vše ve 3D prostředí. Vyzkoušejte si vše virtuálně v téhle zimní hříčce a pobavte se! ;-)
Zima se ještě asi nehodlá jen tak vzdát své vlády. Hodně lidí už dlouho očekává příchod jara a teplého počasí. Já už se taky těším, toho sněhu už bylo dost. Pokud se někomu z vás letos ještě nepoštěstilo dostat se třeba na hory, tak tu pro vás mám jednu typicky zimní hříčku. Budete v ní jezdit se sněhulákem na prkně. Zajímají vás podrobnosti? Tak pokračujte ve čtení...

Pokud patříte mezi vášnivé lyžaře a snowboardisty, tohle bude určitě něco pro vás. Ihned po spuštění se objeví logo výrobce a poté už hezké 3D menu. Kamera se otáčí kolem sněhuláka a vy si máte možnost přečíst nápovědu, nastavit si pár věcí a pak už se rovnou vrhnout do sněhu. Hra je členěna na levely podle obtížnosti. V prvním levelu je to ještě docela jednoduché. Pro splnění musíte vždy splnit nějaký úkol jako např. projet cílovou rovinkou do vypršení časového limitu a nasbírat přitom dostatečný počet bodíků, nebo třeba projet brankami apod. Jedete za sněhuláka na malém prkně, můžete se pohybovat pomocí šipek a také zrychlovat. Jakmile najedete na skokánek, dostanete se do vzduchu a za letu se můžete různě otáčet a dělat akrobatické kousky.

Za vše samozřejmě získáváte body, ale pozor na správný dopad zase zpět do sněhu. Musíte se při své cestě do cíle vyhýbat spoustě překážek, třeba kamenům a hlavně stromům. V druhém levelu máte dost úzkou uličku mezi stromy a musíte se vyhýbat kamenům, to vše samozřejmě za běžícího časového limitu. Není to tedy žádná sranda a možná se u toho pěkně zapotíte. No a co vás čeká v dalších levelech, to už vám nepovím, abyste měli také nějakou motivaci. Možná se vám stane, že vám hra náhle spadne, zvláště pokud používáte nejnovější Windows. Pokud se vám to stane, pak zkuste změnit kompatibilitu exe souboru v možnostech na Win98. No než jsem na to přišel, to neustálé hlášení chyb po každém levelu mě dohánělo k šílenství. Tak snad už budete vědět, jak na to ;)...

Teď ještě pár závěrečných slov ke zpracování. Jak je vidno i z přiložených obrázků, celá tato gameska je ve 3D prostředí, což určitě zvyšuje hratelnost, ale nečekejte zase nějaké extra zázraky. Můžete se těšit na několik různých hudebních sekvencí, které se náhodně mění. Tato hudba byla vytvořena s pomocí šikovného prográmku Ejay. Takže pokud si chcete sjet kopec na prkně a navíc v roli sněhuláka, zkuste tuto hříčku a pobavte se!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

Fowley | 02.02.07 v 22:31

PROSIM POTREBUJI NUTNE SOUND TRACK ZE HRY DUDE THE SNOWMAN V JAKEM KOLIV FORMATU .MAIL Tom.Angelo@seznam.cz děkuji

skotinka | 04.06.05 v 11:36

nevím jak se to spouští

Verunka | 15.03.05 v 13:58

jak se to spouští?napiš mi e-mail jak se to spouští

koren | 15.03.05 v 12:31

co delat kdiz je nuda hraj freegame

koren | 15.03.05 v 12:31

co delat kdiz je nuda hraj freegame


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce