recenze

Dart 'm Up

Dart 'm Up

Návštěvníci různých restauračních zařízení se jistě setkali se šipkami. Virtuálně zpracované jsme je ale ještě neměly. Vizuální stránka je na vysoké úrovni, stejně tak jako hratelnost. Máte-li rádi šipky a chcete se odreagovat, nevidím v tom problém.
Kdo by je neznal. Jsou snad v každé pořádné restauraci či hospodě. Ano, mluvím o šipkách, které kromě výherních automatů patří nedomyslitelně do kategorie výše zmíněných zařízení. A nyní je máme i na naších mašinách a nutno podotknout, že na první pohled nevypadají špatně. Startujete s určitým počtem bodů, ze kterého se vám každý hod odečítá nějaký počet a snahou hráče zřejmě je, aby vydržel házet co nejdéle. Za některé trefy do bílého zase body získáváte, takže se hra prodlužuje. Princip házení je také vyřešen zajímavě. Nejprve myší navolíte směr hodu a poté pravým tlačítkem intenzitu. Pak povolit prst a vida kam ta šipka letí. Dost jednoduché a docela zábavné. Hru lze samozřejmě hrát i proti jiným hráčům (zřejmě sedícím u jednoho počítače). Celkově vzato považuji hru daleko více za relaxační, určené především pro ukrácení dlouhé chvíle, než pro vybití energie nad těžkou pařbou.

stáhnout hru
Damon

autor
/ Damon

Skóre

79 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Sasacat | 15.09.08 v 17:23

Cílem hry je vystřílet všechny čísla vpravo od BE(Bulls eye) po 20. Číslo je vystříleno, jsou-li u něj tři křížky.Strefíte-li se do:
- pole s číslem získáte X
- okrajového proužku získáte XX
- proužku okolo BE XXX (X=křížek)
Čím méně šipek k tomu použijete, tím víc máte bodů.
Jakmile vše vystřílíte, terč se otočí a vy musíte co nejrychleji vystřílet sedm terčů. Body se rychle odčítají. Když terče vystřílíte, odčítání se zastaví a jste započteni do high scores. Toť vše.

Honza | 27.09.04 v 18:41

Fakt dobrá pařba !!


galerie