recenze

Crazy Eggs Volleyball

Crazy Eggs Volleyball

Velikonoce už pomalu klepou na dveře, chlapi začínají oprašovat své pomlázky... Já koledovat nechodím. Mě to nebaví. Já si raději sednu k počítači a zahraji si tuto sportovní hříčku, kde si taky užijete vajíček a přitom se nemusíte trmácet po koledovačkách:-).
Crazy Eggs Volleyball je klon stařičkého Bloby Volley. Herní princip zůstal stejný. Ve středu obrazovky je síť, vy ovládáte panďuláka (tentokráte vejce) a snažíte se dostat balon na soupeřovu stranu. Můžete hrát proti počítači, 2 proti sobě a třeba i 2 proti počítači. Pokud proti compu budete úspěšní a dostanete se do vyššího levelu, tak se vám bude postupně otevírat šest bonusových modů, kde se budete trefovat do brankové brány a nebo třeba hrát s těžkým míčem.

Grafika je dvojrozměrná a k této hře se hodí. Hudba není, zvuky odpovídající ději na monitoru. Hratelnost je velmi slušná a musím se přiznat, že jsem u tohoto kousku vydržel dost dlouho na to, abych s absolutně čistým svědomím mohl napsat, že se jedná o velmi dobrou hru, která rozhodně stojí za vyzkoušení...:-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

Crazy Eggs Volleyball Crazy Eggs Volleyball Crazy Eggs Volleyball

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce