recenze

Bunny Boxing

Bunny Boxing

Někdy má člověk náladu, že by nejradši téměř každému uštědřil pár ran. Jenže smutné společenské konvence takový agresivní postoj netolerují, a tak si lidé s násilnickými sklony musí hledat jiné šance, jak se vybít. Jednou z možností jsou počítačové hry - a my vám nyní představujeme Bunny Boxing.
Aniž bych vás chtěl podezřívat z násilnických sklonů, občas každému z nás nervy vypění a máme sto chutí někoho rozcupovat na malilinké kousíčky. Lidí, kteří tenhle pocit neznají je opravdu velmi málo. Tak pokud patříte k tomu málu, tuhle recnezi nečtěte, zavrhněte hru i s jejími autory, protože vás není hodna. Ale my, obyčejní lidé, se této hře podíváme trochu na zoubek.Ve hře přebíráte roli králíčka nadšeného boxingem, kterého v ringu navštíví (když se daří) dva soupeři. Číslo dva je velmi malé- jeden zápas trvá maximálně 50 sekund - ale na to si stěžovat nemůžeme, delší zápasy by byly nudné. Nicméně větší počet soupeřů by být mohl. V rolích vašich protivníků se postupně představí Mr. X, což je nějaký vačnatec se zobákem, a Santa Claus, jehož vizáž netřeba rozvádět do detailů.

To, jak budete úspěšní záleží za prvé na vašem míření- musíte se strefovat do sokova nosu- přičemž využívíte buď pravou nebo levou ruku (to podle toho, na jakou stranu hýbete kurzorem myši), a za druhé na zvolení obtížnosti, klasicky lehká, střední, těžká. Zatímco s lehkou obtížností nebudete mít nižádné problémy, ve střední už to chce cvik a v těžké více cviku :-). Po tom, co případně vyhrajete první zápas, získáváte malý pohár a postupujete do dalšíhio kola se Santa Clausem, který je o poznání silnějším protivníkem, přičmž když ho porazíte, získáte velký pohár a tím hra vlastně končí. A nyní trochu k technickému zpracování. Hra je dělaná va flashi, což v praxi znamená pěknou grafiku. Na zvuky si také není důvod stěžovat, takže v tomto ohledu chyby nevidím. Závěrem stačí říct, že hra je hodna ozkoušení.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Matous | 14.10.02 v 15:18

Je to picovina

michal | 08.10.02 v 15:05

ujde to

Káťa | 04.10.02 v 21:18

Jsou i daleko horší

Martina | 03.10.02 v 21:47

Je to docela dobrý......:-)


galerie