recenze

Breakin' Battle

Breakin' Battle

Chcete se stát breakeřem, ale nevíte jak na to? Mám tu pro vás celkem jednoduché řešení. Stačí vyzkoušet tuto hru a pak už si sami rozmyslíte, jestli na to máte nebo ne. ;)
Breakování si rozhodně zaslouží obdiv. Chce to léta dřiny a tvrdé práce (ne že bych to nějak znal, ale určitě to tak bude. :)) Ne každý se narodil s tím darem, že by dokázal co si zamane, takže ten trénink by asi nikdo vynechat nemohl, ale dost kecání kolem. Breakin' Battle není žádný tréninkový simulátor a nepomůže vám dostat se na úroveň špičkových breakařů, ale máte v něm možnost podívat se, jak breakování vlastně vypadá. Sami se ho totiž zúčastníte a povedete svého breakaře.

Mně osobně by asi nikdy nenapadlo udělat podobnou hru, ale autoři Breakin' Battle asi mají něco společného s breakováním. Jednotlivé kreace jsou opravdu jak vystřižené z reality, takže na mé úvodní myšlence asi něco bude. Pojďme se podívat, jak je na tom hra po všech stránkách. Po spuštění vás uvítá úvodní znělka – „Welcome to Breakin' Battle“ – opravdu stylové. :) ale přivítá vás vlastně pokaždé, co se dostanete do hlavního menu. Hudba ve hře je však opravdu stylová, k Breakování se rozhodně hodí (tedy umím si představit, jak na tuto hudbu něco vyvádím :)) Soundtrack vytvořil jednotlivý člověk, který se o hudbu zajímá, takže je jasné, že to není ten samý, co hru programoval, ale je to někdo, kdo o hudbě něco ví. Pokud by šlo všechno takhle, tak by hra došla do opravdu dokonalé podoby.

V menu jsou mimo spuštění hry tradiční položky – help, options, credits, které stojí za to si projít, abyste se pak při hraní lépe orientovali, ale snad i bez přečtení nápovědy, byste „vybreakovali“ nějaké body. Tím už se tedy pomalu dostáváme ke hře samotné. Po start game si vyberete svého breakaře (se stylovými jmény :)) a místo, kde budete soupeřit. Pak už hra začne a je jen na vás, jakou máte představivost, co budete kombinovat a jak. Vítězství je samozřejmě podle bodové hodnoty. Za každou kreaci dostanete určitý počet bodů (pokud pořád opakujete jednu a tu samou, tak její hodnota samozřejmě klesá). Hra je pro dva hráče, takže vyzvěte kamaráda a pobavte se u tohoto neobvyklého simulátoru. ;)

Ovládaní je jednoduché. Vše spouštíte mezerníkem a kombinujete šipkami. Takže hodně štěstí při vaší první zkušeností s breakováním (pokud jste už breakovali, tak při vaší další zkušeností ;) a věřím, že se pobavíte. Nicméně jde o verzi 1.1, takže můžeme očekávat pokračování. Na závěr je třeba říci, že má hra 14.2 MB, tak je na vás rozhodnout se, jestli to stojí za to stahování. Zároveň i doporučené požadavky na spuštění jsou celkem vysoké (při srovnání s jinými freeware hrami), takže se rozhodujte pečlivě. ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

renek | 28.01.08 v 09:32

mohl by so mi poslat pls nějakou hudbu na break třeba i po icq 468696983

buck fuck | 31.05.04 v 12:52

je ta hra v poho______________???

Doodie | 15.04.04 v 15:37

ja jich nasel 10:)))

Bob | 13.03.04 v 15:23

Čus hele je ta hra dobrá?Teď ji stahuju a mám tam asi 10% tak potřebuju vědět jestli je to krutý protože já taky breakuju.Tak zatím

verča | 28.12.03 v 11:39

Heč já našla 5 triků-!!!!!

Fuck off! | 22.11.03 v 13:38

dik dilina hej fuck off more gadža!!!

goiu | 22.11.03 v 13:36

čau ty kokote

PEPA (to není pravý méno) | 28.10.03 v 17:00

není tu nějak malo triku?povdli se mi najít 3!!mno nejsem žádnej hustej breakdenčák :)) ale připadá mi to jako pěkná DEBILITA!!!!

Odrik | 27.10.03 v 10:09

Ty se, člověče, nauč česky, než někam něco napíšeš.. Uvědom si, že to bude také někdo číst. To, co jsi vytvořil, je fakt dost síla... :-/

Tomas | 30.04.03 v 22:40

Nevim jak vy ostatí, ale mě se tato hra dost líbí.
Sám breakuju takže znám tyto tryky, ale ten kdo je začátečník se může aji od této hry pár tryků naučit jako mí kámoši. Je to super pařba a ta hudba, fakt super!!!! Celá hra je super!!! Ale jelikož se já sám zabývám programováním, tak můžu říct že bych dokázal vytvořit lepší hru ve stylu breakdenc v lepší grafice a svícemy trykama ktaré by jsou mnohem lepší. Jetli někdo bude mít zájem se podílet semnou na vytváření podomné hry, tak mi může napsat na můj mejl : E-mail-tom@seznam.cz Budu velmi rád když se mi někdo ozve a aby mi dodal lepší nápady pro hru a pokud znáte ňáke tryky tak mi je napište mejlem a trochu je popište abych je mohl vytvořit pro spešl gamesku asi se bude jmenovat ....... vymyslete název a napištemi.Klidně pište vše co se týká brejku jo tak ČAU a těším se na vaše mejli........ Eště jednou můj mejl: E-mail-tom@seznam.cz

honza | 13.04.03 v 10:17

po rozbalení v zipu nejde spustit co mám dělat?

Speedy | 08.04.03 v 20:04

Lepší hru sem jeŠtě nehrál!!!!!!!

pello | 05.04.03 v 17:18

chci tu hru

HSJS AGSL | 30.03.03 v 11:43

Fakt super hra

mirek | 24.03.03 v 15:01

je to super

Dano | 16.03.03 v 14:53

Mate asi smolu skoro pri kazdej hre niekto pise ze mu nejde ale mne idu zatial vsetky hry co som si stade stahoval ale nebol som s tou hrou celkom spokojny grafika je celkom dobra ale na vyber su iba dvaja brejkery a su tam iba dve miestnosti kde sa da brejkovat a triky su tiez chudobne,ixestuju asi len 10 maximalne a nic viac sa potom neda robit je to dost nudne ale zahrat sa to da!

Clower | 14.03.03 v 16:27

Mě to taky nejde!!!!!co mam delat aby to slo?

Lalaaaaaaaaaaaaaaaaa | 14.03.03 v 16:22

TAHLE TA HRA NEFUNGUJE!!!!!!!!!!!!NEJDE SPUSTIT PO ROZZIPOVÁNÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CO MÁM DĚLAT??????????


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce