recenze

Bomb Golf

Bomb Golf

Golf s bombami? Hmm. Vlastně jde o takovou akční verzi jinak poklidného mini-golfu. Že však jde o výtečnou zábavu, to už se musíte přesvědčit sami!
Bomb golf je tak trochu akční verzí jinak zcela poklidného minigolfu. Jestli se nyní ptáte, co může být akčního na takovém sportu, hned vám odpovím. Jde totiž tak trochu o život. „No jo," řeknete si, „jenže co u takového golfu změnit, aby to nebyl jen obyčejný simulátor pinkání do jamky?"

A já na to odpovím: „A co takhle zabudovat do golfového míčku výbušninu?" A máte tady tu akci. Hned v úvodní nabídce hry máte možnost začít hrát turnaj nebo si všech devět jamek nejdříve cvičně vyzkoušet (bohužel je jich tady tak málo, protože hra je pouze shareware. V plné verzi je jich prý 45). Pokud už máte natrénováno nebo se cítíte dost zdatní skočit rovnou do turnaje, klidně můžete. Pak vás ovšem musím varovat, že dostat míček do jamky není o tom, že ho tam prostě dřív nebo pozdějí dotlačíte, ale musí se vám to podařit do 7 odpalů.

Jinak je s vámi amen, do tabulky se vám zapíše sedm pokusů a přecházíte na další jamku. Řeknu vám, zvládnout se to dá, ale občas je to fakt o nervy. Pokud chcete zažít ještě větší vzrůšo, pak si můžete zahrát takovou hru, kdy máte bombu časovanou. V takovém případě máte velmi šibeničních 10 vteřin na to, abyste se zbavili míčku a to je (podle mého názoru) ještě drsnější než ta alternativa předtím. Smůla této hry je, krom grafiky, která skutečně moc neoslní) i ten fakt, že hrajete celý turnaj i přes případné, několikanásobné úmrtí. Pak už vás totiž k dohrání druhé či třetí hry nežene touha postoupit až do zdárného konce, ale maximálně tak snaha o nejlepší možné skore a to si myslím, že málokomu vystačí.

Dodatek: Ve hře existuje také možnost hrát proti druhému hráči (patrně u jednoho počítače), takže i to lze považovat za určitý zdroj možné zábavy.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

Oldorado | 05.03.03 v 19:13

JE TO FAKT BEZVA


galerie