recenze

Blobby Volley

Blobby Volley

Remake stařičké hry, odehrávající se na pláži, kde se snažíte přehazovat míče přes síť se dvěma gumovými útvary. Tak takhle bych charakterizoval Blobby Volley. Připomíná-li vám princip volejbal, máte pravdu :). Více ale prozradí naše recenze!
Co takhle dát si zase trochu oddechovou hru bez násilí, jen pohodičku někde na pláži, kde se zrovna poflakují dva gumové útvary (červený a zelený), které zrovna umí volejbal. A náhodou je tam taky síť a míč. Co dodat? Tahle hra už tady byla hoooodně dávno a to ještě snad v provedení 16ti barev, ale tenkrát nevypadala tak „dobře" po grafické stránce a nevím jistě, jestli byla i se stejným ovládáním. Tentokrát klávesnici nepotřebujete. V ovládání zeleného gumáka vám bohatě postačí myš a pár hodin tréninku myšového volejbalu. Pokud nemáte zrovna dobrou myš a hrajete s takovou rozhrkanou, jako mám já, tak pro vás bude problém i vcelku jednoduchý soupeř, ovšem jste-li na tom líp, určitě máte na to vyhrávat! Vcelku zábavná hra, ovšem bez inovací.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

MUDr. Mstibor Háborů | 12.01.10 v 16:12

Původní verze se jmenovala Arcade Volleyball a zdaleka nebyla v 16 barvách (všimněte si, že nepíšu "v 16ti", neb je to chybně). Běželo to v EGA grafice, které oplývala celkem čtyřmi barvami. Jak úchvatně to vypadalo si můžete prohlédnout zde: http://www.abandonia.com/en/games/666/Arcade+Volleyball.html
Hru tam lze i stáhnout, ale bez DosBoxu to ani nezkoušejte spustit:-)

Kweensey | 04.12.04 v 19:47

XP není počítač, ale operační systém ty hňupe!

Jakub | 21.03.04 v 15:40

Ty vole tak si to stáhni ne? Jde to na všechny PC!

Hanulka | 21.03.04 v 14:00

Dotaz - jede to na XP?


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce