recenze

Beer Run

Beer Run

Máte už dost neúnosných veder a potřebujete zchladit? Pokud ano, tak tu máme gamesku, která vám připomene zimní radovánky. A k tomu všemu se ještě "nadopujete" pivem. Už samotný název hry hovoří zcela jasně.
Ve hře samotné musíte na svých nepříliš rychlých sáňkách nasbírat co nejvíce půlitrů piv značky Beava a několik dolarů na "přilepšení". Je ale důležité, abyste byli v cíli rychleji, než váš soupeř. Před začátkem hry si totiž vyberete, jestli budete hrát buď za sympatického Joea, který je charakteristický čepicí posazenou tak nízko, že prostě není možné aby něco viděl, nebo za neméně sympatickáho, o rok mladšího, Sylvestra. Ten má naopak permanentně připláclé sluchátka na uších (těžko říct co v nich poslouchá). Během loadingu se ještě dozvíte, že 9 z 10 mužů preferují Beava beer atd.

Po grafické stránce vypadá hra dobře, vše je kompletně v 3D. Na trati vás čeká několik objektů, ať už stromů nebo skokánků. I ovládání je jednoduché. Směr určujete šipkami, pouze mezerníkem spouštíte beer boost (pokud jste nasbírali dostatek piv, tak každé stisknutí znamená jedno "nitro").

Bohužel vás tato hra nejspíš brzy přestane bavit (1 level je opravdu málo), nicméně vyzkoušení si zaslouží. Ale nakonec stejně sáhnete po jiném titulu. Součástí Beer run je i editor, takže si případně můžete další levely vytvořit sami.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

Beer Run Beer Run

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce