recenze

Animated Bounce

Animated Bounce

Hrajete volejbal? Pokud ne, tak si ho zahrajte alespoň virtuálně ve 3D hře Animated Bounce. Můžete si zahrát i dva na jednom počítači, tak proč této šance nevyužít? Perfektní zábava na vás čeká v dnešní sportovní gamesce. Tak nač ještě čekáte? ;)
Sportovních her není mnoho, takže se můžeme zaradovat pokaždé, kdy na nějakou takovou gamesku narazíme. A když je to navíc hra pro více hráčů, není o čem debatovat. Tentokrát se bude jednat o volejbal. Celkem podobnou hru, akorát nikoliv ve 3D, najdete na našem serveru pod názvem Blobby Volley. Zavolejte si kamaráda a společně se pusťte do zábavy. Pokud se chcete dozvědět více, pokračujte ve čtení recenze...

Jedná se o celkem nenáročnou gamesku, ale opravdu hodně zábavnou. Jakmile si soubor rozbalíte, hru si spusťte. Objeví se pěkná úvodní obrazovka a pak už Menu. Máte na výběr ze dvou módů. První je hra pro jednoho, hrajete proti počítačovému soupeři. Druhou možností je boj dvou živých protihráčů. Tuhle možnost určitě rádi využijete. Po výběru se přesunete do volejbalové haly. Tu tvoří dvě strany, přičemž v každé stojí jedna postavička každého hráče. Kromě toho je uprostřed volejbalový míč. Nahoře jsou ještě čísla. Zatím tam jsou dvě nuly. Jakmile hra začne, jeden z hráčů se chopí míče. Odpinkne a pokusí se přehodit míč na protihráčovu stranu.

Myslím, že je vám cíl asi jasný. Protihráč musí míček pohotově odpinknout zpět na druhou stranu. Takhle si stále předáváte míč jako horkou bramboru. Ale pozor, je v tom háček. Není tak jednoduché vždy míč odpinknout. To ostatně určitě brzy poznáte sami. Problém je v tom, že na své straně se míče můžete dotknout maximálně třikrát, než ho přehodíte. Když se vám ho přehodit nepodaří nebo se ho dotknete vícekrát, pak bohužel získává bod soupeř a také podává. Takto pokračujete stále dál. Vítězem se stává ten, který jako první nasbírá patnáct bodů. Pak je konec hry a vy si můžete zahrát znovu a pokusit se o odvetu. Jak vidíte, vše je jednoduché, ale rozhodně ne nudné. Možná vám to ani nepřijde, ale po chvíli hraní poznáte tu zábavu, která je v této hříčce ukrytá.

Co se týče zpracování, tak to je jednoduché, ale zato pěkné. Grafika je ve 3D, což byste možná u hry takovéhoto typu ani nečekali. Ale o to je to lepší. Postavičky jsou pěkné, ale nemají moc pohyblivých částí. Hudbu při hraní bohužel žádnou neuslyšíte, ale pár zvuků míče odrážejícího se od stěn nebo odpinknutí určitě najdete. Takže pokud máte chuť se podělit o zábavu s kamarádem, určitě využijte tuto možnost a stáhněte si sportovní gamesku Animated Bounce. Download čeká jen na vaše kliknutí...;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Karel Goldmann | 08.06.03 v 13:11

Jistě, tohle je bezva pářka. V podstatě je to předělávka Arcade voleyball, ktery jsme s kamosem arili na staricke 286. A skvele jsme se u toho bavili. Mrzi me, ze uz tu hru nemam. Mejte se. Karel


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce