recenze

Aliens Pinball

Aliens Pinball

Pinball, který rozhodně není žádný mladíček, ale také ani žádný stydlínek! Sledujíce přívětivou grafiku, ovládajíce klapičky a pinkajíce kuličku směrem vzhůru nás musí naplnit pocitem příjemným až slastným. Pravda, najdou se jedinci nepřející, ale nás pozitivců bude určitě víc.
Mňo, pěkných pinball simulátorů, které se honosí nálepkou s nápisem 0,-Kč vč.DPH, neběhá po světě mnoho. Pojďme se tedy podívat na ten dnešní s názvem Aliens Pinball (pseudonym Medley Hope). Uspokojí nás?

První, co nám vletí do čoček, je určitě velmi hezká grafika. Téměř fotografický portrét pana Vetřelce vévodí celému hernímu screenu, takže slabší povahy nechť si dobře rozmyslí, zda je v jejich duševním zájmu tuto gamesku vůbec hrát. Pokud tento malý něžný handycap překonáme, očekává nás pár příjemných a motivačních chvil u herního stolu. Pink sem, pink tam, bodíky naskakují jako šílené, slast hráčova dostupuje vrcholu. Upřímně řečeno jsem se dostatečně bavil a dokonce jsem se „za běhu“ pokoušel pochopit systém bonusů tak, abych v co nejkratším čase za co nejmenšího úsilí vydoloval co největší skóre. Pravdou sice je, že se u většiny hrajících dostaví po určité době decentní pocit, který by se dal označit souslovím „Nuda v Brně“, tedy jinými slovy – hra může z důvodu neměnnosti lehce omrzet.

Jak tedy se závěrem? Aliens Pinball je hra, ke které si musí každý najít cestu sám. Není to cesta těžká, naopak je chvílemi velmi příjemná, ale co to proslužovat! Zkuste a hrajte…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

JYupWMLW

JYupWMLW | 09.04.24 v 05:32

1


galerie

Aliens Pinball Aliens Pinball Aliens Pinball Aliens Pinball Aliens Pinball

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce