recenze

Xtreme Skater

Xtreme Skater

Taky vás udivuje, jak někteří lidé dokážou se skateboardovými prkny provádět přímo akrobatické kousky? Rozhodně nejste sami, a pokud se na sk8 z jakýchkoliv důvodů nedostanete a přesto byste si rádi zablbi, můžete se vyřádit v dnešní hře.
Bývaly časy, kdy pro mě byl Tony Hawk (pro nezasvěcené, asi největší prknový frajer na světě) velkým vzorem. Chvíli jsme skejtování skutečně provozoval, ale s přibývajícím věkem a modřinami jsem od tohoto sportu opustil a začal jsem se rozhodovat mezi pekařinou a redaktořinou (pekařina pro mě byla jasná volba!).

Xtreme Skater je vytvořen v programu Flash, takže nečekejte příliš komplexní hru (i když vyjímky potvrzují pravidlo! Škoda, že ne v tomto případě). Vžíváte se do role začínajícího skejťáka, který je teprve na začátku své kariéry. To ale neznamená, že hra se bude ubírat RPG směrem, ale to, že váš svěřenec zvládá všehovšudy tři triky. Na celou hru si vystačí s jednou rukou, přesněji jedním prstem, kterým mačkáte první myšítko a váš „hrdina“ na to reaguje skokem do vzduchu. Jinak jednotvárnou jízdu vám znepříjemňují různé překážky, které musíte přeskakovat a sem tam nějaké bonusy v podobě zrychlení.

Grafika hry je na vysoké úrovni, čemuž dopomáhá hlavně její ujetý styl. Hudba je svým způsobem taktéž ujetá, ale spíše v záporném smyslu slova. Ne, že by byla vyloženě špatná, ale občas budete nadávat na fakt, že se nikde nedá vypnout či ztlumit. Co říci závěrem? To je na vás, já musím jít nasázet chleba do trouby.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

Xtreme Skater Xtreme Skater Xtreme Skater

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce