recenze

Winemaker Extraordinaire

Winemaker Extraordinaire

Jste-li milovníci dobrého vína a přemýšlíte, jaké to asi je vlastnit vinice a vyrábět vlastní víno, vyzkoušejte tuhle multihru, kde zvládnete všechny práce, které s výrobou vína souvisí. Zaberte se do produkce své značky, zaposlouchejte se do pěkné hudby a pokochejte se stylovou grafikou.
Protože vy máte své vinice, je potřeba na nich začít pracovat. Vezměte semínka a zasaďte je do země, hnojte je, okopávejte malé rostlinky a sledujte, jak pěkně se víno rodí. Zálevejte ho a jakmile u každého záhonku uvidíte 100%, budete mít sklizeno. Pak je potřeba vybrat víno z listí a větviček. V téhle minihře se snažte označit co možná nejdelší souvislý řetězec větví nebo lístku. Na jejich místo totiž přijdou hrozny, a čím více jich získáte, tím lépe. Následně vyrábíme víno. Zde musíte přesně podle receptu, který uvidíte v horním levém rohu. Přehazujte pořadí hroznů tak, aby byly v souladu s předlohou. Jedině tak vyprodukujete značku, kterou jste si přáli a nebudete mít ztráty. Tento koloběh je téměř nekonečný. Hra vás zabaví svou líbivou grafikou i hudbou. Navíc si můžete k vínům přidat svůj originální název. A než ji celou poznáte, uplyne dlouhá doba.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

PavelH

PavelH | 05.01.17 v 06:07

Výborná hra.

kelt | 24.04.11 v 13:28

Nefunguje karierni mod. :-(


galerie

Winemaker Extraordinaire Winemaker Extraordinaire Winemaker Extraordinaire Winemaker Extraordinaire Winemaker Extraordinaire