recenze

Umbrella

Umbrella

Co si počne samotinký deštník v oblacích? Jeho osud je jen ve vašich rukou. Pomůžete mu dostat se až na pevnou zem tak, aby se nepoškodil o stromy, létající draky či zákeřné střely? Pak jste opravdu velmi dobrý!
Hry, od autora této gamesky - Hishnaka, vždy vynikají příjemnou kreslenou grafikou. Vzpomeňme na dvě velice povedené hopsačky, které jsme u nás nedávno recenzovali. V Kyoto Village bylo vaším úkolem zachránit uneseného bratra bez něhož nefungovalo tajemné kouzlo zajišťující prosperitu ostrova. Samhain se svojí tématikou dotýkal Halloweenu, což se projevilo na temné atmosféře. Tentokráte však další povedenou skákačku nečekejte. Umbrella je totiž úplně z jiného soudku. Míchá logické prvky s arkádovými.

Vaším cílem je ovládat barevné paraplíčko padající z oblak na zem. Šipkami můžete usměrňovat směr jeho letu, nahoru se však logicky nevznesete. Celkem 15 levelů ve čtyřech prostředích je velmi slušně zpracováno. Od těch nejlehčích, které překonáte na první pokus, se dopracujete až k velmi náročným úrovním vyžadujícím přesný postup bez jediné chybičky. Nicméně stačí trocha šikovnosti a všechny bez potíží dohrajete.

Zpracování jako by z oka vypadlo zmiňovaným titulům z autorovi produkce. Škoda jen, že chybí hudba. Také zvuky nejsou příliš propracované. Přesto Umbrella některé čtenáře zajisté osloví. Poskytuje solidní a hlavně jednoduchou zábavu na několik desítek minut, což v tomto ponurém ročním období jistě oceníte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

Umbrella Umbrella Umbrella