recenze

UFO Catcher

UFO Catcher

Něco netradičního a nevšedního. Tak přesně tohle mě napadlo při hraní této gamesky, protože s námětem, který se zde nachází, se sice ve skutečném světě můžete setkat poměrně často, ovšem v tom virtuálním se jedná o vzácnost. Chcete vědět více?
Jistě si moc dobře vybavíte situaci, kdy navštívíte nějaký větší obchůdek a kolem jsou samé automaty. Většinou jsou s občerstvením, ale najít jde i takové, kde místo živin jsou hračky. Na první pohled nenápadné přístroje jsou obrovským lákadlem zejména pro děti, kteří se tyto předměty snaží mnohdy získat už pohledem. Pokud nevíte, o čem mluvím, možná vám to trochu lépe přiblíží titul Plunk-O-Matic, který jsme vám přinesli před delší dobou.

Dneska budete mít možnost okusit něco podobného. Oproti skutečným automatům ovšem budete muset počítat s tím, že předměty nezískáte tak snadno tím, že vložíte minci do automatu, vyberete číslo předmětu a budete mít po starostech. Vše bude ztíženo tím, že předmět bude náhodně položen v automatu a vy bude muset nasměrovat mechanickou ruku tak, aby tento předmět vyhmátla a poslala dále. Z názvu je jistě patrné, co bude daným předmětem. Pokud tipujete UFO, tak máte pravdu. V nabídce budou jak panáčci, tak později třeba i kosmické lodě a jiné další hračky. Hra se vám snaží váš odhad co nejvíce zjednodušit. Naprosto bez problému můžete otáčet kamerou a zaměřit si tak pohled, který vám vyhovuje. Na vše máte několik pokusů. Pokud se stane, že se vám žádný z pokusů nepodaří zužitkovat, automaticky končíte a vracíte se do menu. V opačném případě ale postupujete dále a nejenom že vám přibude několik pokusů, ale počítat můžete i s více předměty.

Bohužel gameska se stejně jako již zmíněný Plunk-O-Matic stává v pozdější fázi vcelku stereotypní záležitostí a nepomáhá tomu ani velmi solidní zpracování, za které by se nemuselo stydět ani spousta dalších her. Přesto tento námět je svým způsobem jedinečný a to je také jeden z důvodů, proč vám tuto gamesku doporučuji a je úplně jedno, jestli holdujete propracovaným akcím nebo napínavým adventurám.

stáhnout hru
artman

autor
/ artman

Skóre

80 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

Dandys1 | 03.12.07 v 15:20

T da se to


galerie

UFO Catcher UFO Catcher UFO Catcher UFO Catcher UFO Catcher

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce