recenze

Time To Hurry: Nicoles Story

Time To Hurry: Nicoles Story

Představte si, že máte krámek se zahradnickými potřebami, který se rozrůstá. Zákazníci přicházejí a vy chcete, aby se vraceli a hlavně, aby platili co možná nejvíce. Dokážete uspokojit všechny jejich potřeby v rekordním čase a obchod rozšířit o nový sortiment?
Vaše hlavní hrdinka má za úkol prodávat vše, co v obchodě najde. Postupem času toho bude stále více, proto doporučuji číst úvodní rámeček, kde jsou předměty pojmenovány, usnadní vám to pozdější hledání. Vše je totiž v angličtině a slovíčka se zahradní tematikou ovládá jen málokdo. Jakmile vstoupíte do levelu, objeví se zákazníci ve frontě. Když je rozkliknete, zjistíte, co potřebují. Obvykle se jedná o tři věci. U každého klienta jsou pak srdíčka. Ta vyjadřují míru spokojenosti a také to, kolik za svou práci následně dostanete. Během každé úrovně hry máte nárok na tři nápovědy. Vyčerpáte-li je, budete si již po zbytek času poradit sami. Zákazníci jsou sice dosti trpěliví, ale jejich trpělivost není nekonečná, proto se může stát, že vám z krámu nakonec odejdou. Naopak ti, jimž posloužíte v rekordním čase, vám mohou zanechat dárek. Po skončení levelu můžete vylepšovat nejrůznější věci ať už na obchodě, tak na hlavní hrdince. Hříčka má velmi pěknou grafiku, je však vhodná spíše pro pokročilejší v anglickém jazyce.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

PavelH

PavelH | 05.01.17 v 06:06

Perfektní hra.

janice11

janice11 | 05.10.16 v 19:22

Tak tyhle hry mě nebaví.


galerie

Time To Hurry: Nicoles Story Time To Hurry: Nicoles Story Time To Hurry: Nicoles Story Time To Hurry: Nicoles Story Time To Hurry: Nicoles Story

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce