recenze

The Dilberito Game

The Dilberito Game

Jo, když se žrout snaží zhubnout není to snadná práce. Ale ten cholesterol mám vysoký. A co teprve tlak. A doktor pořád otravuje. Pomozte mi zhubnout a dožít se vysokého věku!
Reklama může být různá. Útočí na nás ze všech stran. Potravinářská společnost Scott Adams Foods vsadila na hru. Což je vcelku snesitelný nápad. Zvlášť, když je to taková švanda!

Hrajeme za tlustého úředníka středního věku, po americku v parku na in line bruslích. Princip je ohraný, shora padají předměty, ale jaké předměty! Samé mňamky. Ty polykáme, ale bacha! Čím víc slaniny a koblih spořádáme tím blíž ke konci jsme. Musíme dbát na správnou výživu a kladné body představují misky s rýží a mrkve a pokud spapáme pět předepsaných potravin letí na nás bonus – multivitamínový nápoj Dilberito. Celá krabice. Ham! Pozor na nálet z fastfoodu, padá jen pizza a hotdogy a dorty a nejlíp odoláme pokušení cvičením. Ale ať zas neumřete hlady. Podle toho,co jíme nejen hubneme nebo tloustneme, ale zkracuje nebo prodlužuje se nám život. Zkrátka simulace "Jíme zdravě". Gól je 150 let. Trochu mi to připomnělo film Fast Food Nation, podobně drastickým způsobem jsme přesvědčováni, že po pár hamburgrech naše svíčka dohoří v pětadvaceti letech. Veselá hra s krutým koncem. Ale pokud budete dodržovat dietu máte jedinečnou příležitost zatrsat si na hřbitově na hrobce své nemesis – takto asi chuti k jídlu.

Grafika je optimální, hratelnost mohla být lepší, trochu to svádí hrát proti pravidlům. Zvuky a muzika jsou fajn. Ovládá se myší. Mezi reklamními hrami určitě lepší průměr. Tak dobrou chuť!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

The Dilberito Game The Dilberito Game The Dilberito Game

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce