recenze

The Amazing Flying Brothers

The Amazing Flying Brothers

Pokud se vám líbí cirkus, akrobati a zavěšené hrazdy, pak Petri Purho během týdne naprogramoval (a 1.7.2007 zveřejnil) hru právě pro vás. Do jednoho takového akrobata se vžijete právě v této hře a zkusíte předvést báječnou show!
Hra je vlastně hodně jednoduchá, na začátku vás uvítá logem, poté na jedné obrazovce seznámí s ovládáním a v mžiku se houpete na jedné ze dvou zavěšených hrazd. Nyní však začne to těžké - vaším úkolem je přeskakovat a předvádět různé figury nebo sestavy na hrazdách pomocí držení nebo stisku levého tlačítka myši. Držení zrychluje (nebo zpomaluje) otáčení hrazdy, stisk znamená její opuštění. Nutno zmínit detail, že dole není natažena žádná záchranná síť, takže pád znamená rozplácnutí, zakřupání kostí (s adekvátními zvuky), okamžitou smrt a vynulování skóre.

Skóre narůstá už za let a otočky mimo hrazdu. Pokud se poté nerozplácnete, zachytili jste některou hrazdu a tím vytvořili figuru - můžete se těšit na větší dávku bodů. Třeba za změnu hrazdy uprostřed (Quick Change), vysoký a nízký přeskok (High Exchange, Low Exchange) nebo chvilkové opuštění a opětovné chycení stejné hrazdy (Showoff), ty jsou hodnoceny relativně nízko. Sestavy s dlouhým letem, škrtnutím o strop, mnoha otočkami a hodně riskantní jsou naopak hodnoceny vysoko (např. Leap Of Faith, BIG Leap, Ceiling Showoff). Další body lze získat sestavou (Combo), kdy další figuru uděláte krátce po předešlé. Cílem je samozřejmě dosáhnout co nejvyššího skóre. Aktuální skóre vidíte vlevo nahoře, momentální maximum vpravo. Bohužel příště budete začínat zase s nulou, skóre se nikam neukládá.

Hra je díky své jednoduchosti vhodná zejména na chvilkové odreagování. Je poměrně návyková, málokdy člověk přestane při prvních několika mrtvolkách na zemi. Po stránce grafické vypadá slušně a lze spustit i na celou obrazovku (Alt+Enter). Zvuková stránka hry je příjemná jen několik málo chvil, poté vám cirkusová hudba bude spíš lézt na nervy. Navíc nejde normálně vypnout, lze však smazat soubor s koncovkou OGG v adresáři data\sfx\. Zvuk je jediná větší výtka, kterou ke hře mám. Takže kdo překoná mých 77550 bodů?

stáhnout hru
karelik

autor
/ karelik

Skóre

75 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

splasek | 10.03.09 v 02:16

hej lidi kde se to stahuje ?


galerie

The Amazing Flying Brothers The Amazing Flying Brothers The Amazing Flying Brothers The Amazing Flying Brothers

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce