recenze

Target Shooter

Target Shooter

Klik, klik, klik … prásk, prásk, prásk … no, snad hádáte správně, že se bude jednat o střílečku. Nyní v ale poněkud mírumilovnějším duchu, než jsme zvyklí. Nebudeme střílet do lidí, ani do zombie, nýbrž do různých druhů terčů. Dřevěných, kovových plechovek a nebo třeba gumových míčků.
Jak již sám název napovídá, jedná se opravdu o simulátor střílení na terče. Ovšem terčem zde není živá bytost, ať už člověk a nebo zvířátko a také žádné stroje, které řídí lidé. Budeme střílet do dřeva, papíru, míčků a nebo kovu. Co se kovu týká, můžete se setkat s plechovkami a nebo speciálními kruhovými gongy.
Střílet můžete buďto jednotlivými ranami – levé tlačítko myši a nebo použít automatickou střelbu – pravé tlačítko myši. Každý způsob má své pro i proti a je určitě na první pohled jasné, že střílet dávkou na 1 plechovku je nesmysl, stejně jako vystřelit jen jednu ránu na chvíli stojící terč, kdy je jediný vhodný okamžik ke střelbě.

Mezi výhody hry patří také rozmanité množství různých módů. Pokud bych vzpomenul několik, které mě nejvíce zaujaly, byly by to asi rychle se pohybující terče a měnící směr pohybu. Pak klasické plechovky na pohyblivém pásu a nejradši mám mód ve kterém jde o zapamatování si co nejvíce modře označených dřevěných čtverců, které se nachází mezi červenými. Máte na to jen něco málo pod jednu sekundu. Poté se čtverce otočí a podle paměti musíte sestřelit co nejvíce modrých čtverců.

Nyní se budu chviličku věnovat technické stránce hry. Jedná se o 3D a nejvýrazněji je to poznat v perspektivě. Samozřejmě, že střílet na vzdálenější předměty je obtížnější, protože jsou menší. Na druhou stranu ty, co jsou blíže, se pohybují rychleji. O grafice by se dalo říct, že pro tento typ hry je plně dostačující. Tak se pusťte do toho a nastřílejte co nejvíce bodů !

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

PavelH

PavelH | 03.01.17 v 09:54

Dobrá hra.

LucasRasta | 23.08.07 v 08:20

Mel jsem nastavenou nejvetsi citlivost a muj komp je asi trochu richlejsi na tuhle hru a to byl teprve praskot.Hahahaaa


galerie

Target Shooter Target Shooter Target Shooter