recenze

Super Spacys Turnier

Super Spacys Turnier

Máte chuť zahrát si hokej? Tak nehledejte žádnou ledovou plochu a zkuste to ve Vesmíru! Postavte se proti mimozemským soupeřům a ukažte jim, jak se to vlastně hraje!
Hokejových her vychází nespočet, ale většinou se jedná jen o stálé vylepšování grafických prvků, fyzikálních vlastností a soupisek týmů. Najdou se však také vývojáři, kteří mají odvahu představit hráči něco originálnějšího. Takovým příkladem je hra Super Spacys Turnier z německé produkce. Jedná se o netradiční hokej, soudit se tak dá snad jen podle vaší hokejky a branky, jehož prostředí autoři umístili do vesmíru plného hvězd.

Po otevření se objeví menu, které nabízí pouze spuštění nebo ukončení hry. Nastavení se spouští samostatně a lze zde nastavit ovládání, obtížnost, počet branek a podobné věci. V samotné hře se postavíte fialovému marťanovi (vy jste ten hezčí zelený) a snažíte se mu vpálit kosmický puk přímo do jeho nekryté branky. Pohybujete se ve vznášedle, které nemá zrovna nejrychlejší akceleraci. Kolem vás svítí spousta hvězd a osvětlují ten tmavomodrý vesmír. Jako mantinely zde fungují jakási pohyblivá tělesa, která vám leckdy znepříjemní život tím, že se z nich obratnější protivník většinou vymotá dříve než vy.

Autoři zřejmě dbali na fyziku, protože obrazy kolem vás lítají všemi směry a člověk potřebuje trochu cviku. Zvukové efekty uvážlivě dokreslují situaci a nenápadná hudba vás snad ani nevyruší ze soustředění. Všechny nápisy jsou v němčině a hraní vám zpestří zelená blikající slova. Tato hra vás dokáže na chvíli odreagovat a nebýt absence hry dvou hráčů, tak možná i déle.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Super Spacys Turnier Super Spacys Turnier Super Spacys Turnier