recenze

Suburban Brawl

Suburban Brawl

Invence a originalita jsou slovíčka, o nich vědí dnešní vývojáři jen málo. Autoři dnešní hříčky jménem Suburban Brawl však tvoří vzácnou výjimku a nabízejí originální koncept, který jen tak někde neuvidíte. Tak na co ještě čekáte?
Suburban Brawl není jen tak obyčejným titulem. Spadá totiž pod křídla projektu Experimental Gameplay, který byl založen čtveřicí vývojářů snažící se o vytvoření rekordu. Během jednoho semestru chtějí vytvořit něco kolem stovky her, přičemž může na každém z titulů pracovat pouze jeden člověk a to jen po dobu jediného týdne. Otázkou však zůstává, jestli se pokus o vytvoření tolika her nepomítne i do kvality hratelnosti.

Odpověď na výše položenou otázku je jasná: nikoli. Alespoň Suburban Brawl to potvrzuje, neboť nabízí nadmíru kvalitní zábavu, k tomu ještě zabalenou do atraktivního kabátku a doplněnou o originální koncept. O co vlastně jde? Hráč se stává architektem a má za úkol na přání zákazníků stavět budovy. To probíhá pomocí myši: v horní části obrazovky kolují návrhy staveb, vy se je musíte snažit zachytit pomocí čar. Za splnění úkolu vám pokaždé přibude na účet určitý finanční obnos, který je závislý na spokojenosti zákazníka. Čím je spokojenější, tím je obnos vyšší. Takže pokud práci jednou odfláknete, musíte se napodruhé snažit dvakrát tolik. Aby bylo hraní ještě těžší, čas od času se před vámi objeví nečekaná překážka třeba v podobě rakety, která vám zbourá vaši dlouze budovanou stavbu.

Po audiovizuální stránce je také o co stát. Sice nejde o vyložený zázrak, nadprůměr se ale počítá. Když si k tomu připočtete skvělou a návykovou hratelnost, není co řešit. Suburban Brawl by měli zkusit naprosto všichni!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Moror | 01.11.05 v 18:48

jsem to. Buď nedodělaný, nebo já trouba.

Josef Sábl | 28.10.05 v 11:28

No, já myslím, že to týdenní tempo se hrubě nevyplatilo. Vždyť je to nedodělek, kterej pořádně ani nefunguje a je plnej chyb.


galerie

Suburban Brawl Suburban Brawl Suburban Brawl

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce