recenze

Spin the Cat

Spin the Cat

Žijete ve společné domácnosti s roztomilou kočičkou, která trhá koberce, škrábe nábytek, uleví si kdekoli jen ne v krabici s pískem a mňouká jak zjednaná kdykoli telefonujete? Teď máte jedinečnou šanci s ní pořádně zatočit!
Ale netěšte se tolik, o žádné týrání zvířátek se nejedná. Nebudeme do kočičky střílet, ani po ní metat granáty. Kdo si už přeložil název, tedy roztočte kočku, už určitě myslí na to, že ji pořádně lapneme za ocásek a roztočíme... a ... Kdepak, tady vás zklamu.

Co je tedy úkolem? Jednoduše a prostě roztočit mourka ležícího na dlažbě, a to co nejrychleji. Ovládání je pojato stejně jako v běžeckých hrách, tedy mačkáme střídavě levou a pravou šipku a to hezky rychle, poněvadž neotočíme-li zvířátko během sekundy o 360 stupňů (to je jednou dokola jo, nestrašte tady s tím úhloměrem!) máme padla! Jinak bod.

Grafika je… dobrá i špatná. Po úvodním screenu, kde se dozvíme, co dělat a dostaneme možnost hrát nebo vypnout je hra v podstatě tvořena sérií fotografií kocoura na dlaždicích, což je pěkné, ale zároveň je to vše. Hudba je odpovídající kvalitou i funkcí – rychlé piánko. Zvuk je jeden, nelibé zamňoukání signalizuje game over. Hře by určitě prospěla alespoň tabulka nejlepších skóre nebo jakýkoli vývoj či rozvedení dobrého nápadu. Což se nestalo, škoda. Navíc vše probíhá pouze v malém okénku.
Suma sumárum spíš hříčka než hra, na chvilku zabaví. Tak co vy na to, roztočíme to? A na té perexové fotografii – ano, to je autor...

stáhnout hru
Ada

autor
/ Ada

Skóre

69 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

Marian | 10.04.07 v 12:41

V pohodě, rozumím ti. Ať se daří i tobě! :-)

Teserka | 10.04.07 v 10:53

hm jako recenze mate fajn napsany, stranka taky hezka, ale osobne ty hry za moc nestoji...jako fajn si to vyskouset ale pak to omrzi je to dost o nicem.... co se tyce tehle hry nevim ani jsem ji nehrala mam doma dve kocky takze se podobnym hram vyhybam.... radeji nespominam ze mi to prijde dost vadny... nepopiram ze bych takovouhle stranku neudelala (A) na to rozhodne nemam, ale mne se vam za fanouska teto stranky nepodarilo ziskat :/ presto doufam ze vam bude darit ;o)

AdaDanjermond | 05.04.07 v 06:45

Dekuji :), za to ti prozdradim, ze mi to prijde taky ulitle :D Ale co uz, fantazii se .....

Kevin4 | 04.04.07 v 21:23

Sympaticky napsana recenze!! Kvuli tomu si tu hru stahnu; coz se divim, protoze votacet kockama me prijde trochu ujety.. mejte se,cau :))

Marian | 04.04.07 v 17:08

No konečně! No konečně také nějaký ten kritický ohlas! Už jsem si začal myslet, že jsme nejlepší na světě, ale tys nám, Anonyme, otevřel oči! Díky! :-)

xxl | 04.04.07 v 15:25

kokotina sami blbosti to tdy maj!!!!!!!!!!!!!!


galerie

Spin the Cat Spin the Cat Spin the Cat

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce