recenze

SpaceShips Outlaws

SpaceShips Outlaws

Jestli máte rádi zajímavé remaky starých herních legend, rozhodně si nenechte ujít Spaceships Outlaws. Protože se jedná o dobrou předělávku slavné Elite či Frontieru.

Úkol hry je přitom stejný jako u předchůdce. Nakoupit zboží, přeletět polovinu galaxie a tam zboží umět prodat za vyšší cenu než nákup. Tím pádem se dostanete na vyšší peněžní částku, za kterou si lze pořídit lepší vesmírné plavidlo. V celém byznysu vám brání vesmírní piráti. Ti se pohybují všude kolem ohromných základen a nenechají vás ani chvíli na pokoji. Co se týče profesí, těch je na výběr také několik. Můžete se stát jednak pirátem, obchodníkem nebo vesmírným obráncem – tedy pracovat pro policii. Každé má své výhody a každé své zápory. Já jsem si vybral cestu obchodníka, po celou dobu hry si tuto volbu ale můžete změnit, takže vás nic neomezuje.

Po grafické stránce je hra propracovaná již méně. Přesto ji lze zařadit do lehkého nadprůměru. Přes všechny neduhy či nedostatky, lze tento remake považovat za hodnotné plus a jistě se hodí pro všechny nadšence podobného žánru.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

Zz | 16.10.22 v 18:34

Problémy při dekompresi, problémy při spouštění "instalátoru" a nakonec nejde spustit...


galerie

SpaceShips Outlaws SpaceShips Outlaws