recenze

Sky Battle

Sky Battle

Vraťte se s námi zpět v čase do období první světové války a zažijte neobyčejné dobrodružství v oblacích. Nasedněte do kokpitu vašeho letadla a pusťte se do boje o osud vaší země, zda vyhrajete záleží jen na vás.
Sky Battle je vcelku příjemná akčně arkádová simulace, která vás přenese zpět v čase do první světové války. I když tady bych byl možná trošku opatrnější a použil výrazu alternativní první světové, protože s historickými událostmi hra příliš společného nemá. Jak už to tak bývá stojí proti sobě dvě strany, řekněme že se jedná o Spojence proti Německu. Vy jakožto pilot spojeneckých vojsk máte jasný cíl, zabránit zkáze, kterou s sebou protivník přináší. Na výběr máte z několika letadel, jejichž počet se vám postupem času (s přibývajícím počtem splněných misí) rozrůstá. Misí je docela dost, takže se nemusíte obávat, že nebudete mít za hodinku co hrát, navíc obtížnost některých je docela vysoká a tak bude třeba se vyzbrojit trpělivostí. Pokud nemáte náladu na kampaň, můžete si jen tak zalétat některou tréninkovou misi. Jak jsem se již zmínil, obtížnost je někdy relativně vysoká, naštěstí je zde však možnost si ji zvolit, pokud se vám tedy naopak bude jevit příliš jednoduchá, jednoduše si ji zvednete a je to. Náplň jednotlivých misí se bohužel dost často opakuje, buďto máte za úkol zastavit nepřátelský nálet, nebo zlikvidovat skladiště, zkrátka nic nového pod sluncem.

Zpracování je na velmi dobré úrovni, grafická stránka hry je zdařilá, ačkoliv pár drobností by se našlo (chudá rozmanitost terénu, nízká úroveň detailů). Zvuk a vše s ním spojené patří do lepšího průměru, takže rozhodně ostudu neudělá. Naopak co je docela nedotažené je ovládání joystickem, kdy jsem měl pocit, že reakce jsou velice pomalé, na klávesnici pak docela nepřesné. Třebaže by se dalo celkem s úspěchem polemizovat nad reálností prostředí a jiných detailů, ve výsledku se jedná o slušně hratelnou záležitost, kterou byste si rozhodně neměli nechat ujít.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

HERO1111 | 14.09.08 v 15:41

chtelo by to nejake letadla na JOYPAD -(joystick)

Lubo | 28.08.08 v 23:32

fajn

Michal Březina | 02.08.08 v 13:15

Nelíbí, 1 letadlo na 1 je nuda, 3 na jednoho je odcela dobrý ale 5 na jednoho? tak to už je snad jen o náhodě ne? Ovládání strašný :-(
Ale co mě nejvíc štve je že při ukončení hry se otevírá prohlížeč s jejich homepage a to tak že se mi na 10 min zablokuje počítač. :-(

tomek | 23.03.08 v 20:33

pěkná kravina

Aaron Hill | 12.03.08 v 22:59

´=D sranda s váma (autorovi se omlouvám :) zajímala me reakce ´=D

Margueritte | 12.03.08 v 21:28

Pavel má pravdu, plně s ním souhlasím. Takovéto výroky snad nenáleží do této diskuse.

Pavel | 12.03.08 v 20:53

Myslel jsem, že v komentářích se píší názory na hru, popř. problémy, ale že by někdo hodnotil recenzeta, to jsem ještě neviděl. Je to tvůj názor, ale myslím, že i kdyby onen recenzent gay byl - o čemž se lze dohadovat, protože jestli Ti stačí fotka, tak jsi borec - nic to na recenzi nemění a už vůbec ne na přidané freewarovce.

Aaron Hill | 11.03.08 v 22:39

Autor recenze vypadá jako gay


galerie

Sky Battle Sky Battle Sky Battle Sky Battle

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce