recenze

Sailing Duel

Sailing Duel

Máte rádi lodě, ale doposud jste nenašli v oblasti freewaru „tu pravou“?Potom už nemusíte hledat, neboť je zde Sailing Duel. Jde o poměrně realistickou hru, s níž by možná měli problémy i ostřílení veteráni ze skutečných lodí. Napněte plachty, vyplouváme!
Každý má nějakou vášeň. Někdo se po večeři neobejde bez misky Whiskas, jiný ani nevečeří a raději tráví veškerý volný čas se svou plachetnicí. Právě pro druhou jmenovanou sortu lidí tu máme řešení, díky němuž budou moct zůstat pěkně v teple domova. Nemusíte chodit za lodí, ona si přijde za vámi.

Hádáte správně – řešením je dnes recenzovaná hra jménem Sailing Duel. A pokud hádáte, že se v ní zhostíte role kapitána bitevní lodi a vaším úkolem bude sejmout všechny nepřátele v nejbližším okolí, máte opět pravdu. Na výběr máte ze dvou herních módů: buďto si to rozdáte s počítačem, anebo v multiplayeru zkusíte štěstí proti živému kolegovi. V obou případech vás čeká porce pořádné hratelnosti. Jde o to, abyste zneškodnili všechny záchranné kruhy, které se nacházejí ve vodách aktuálního levelu. Problém je ovšem v tom, že o to samé se snaží i váš soupeř. Kromě likvidace kruhů tak musíte dávat pozor i nepřítele, který se zuby nehty snaží o to samé – a navíc ještě neváhá vyslat střelu na vás. Nemusíte se však bát rychlého konce. Každá z lodí se chlubí neuvěřitelnou výdrží, jejich likvidace je tedy výkonem přímo heroickým. Na druhou stranu se tím protahuje hrací doba do atraktivních čísel.

Po čas hraní musíte dbát nejen na soupeře, ale i na povětrnostní podmínky. V závislosti na nich musíte naklánět plachtu, s motorem se můžete rovnou rozloučit. Připravte se však na prvotní šok; naučit se základnímu ovládání nějakou tu minutku potrvá. Audiovizuální stránka je na tom podobně: musíte si na ni chvíli zvykat, potom ale uznáte, že není tak špatná, jak se napoprvé zdálo. Celkově je Sailing Duel povedeným kouskem, který potěší všechny námořníky. Ostatní ale zůstanou v klidu, neboť jim titul nic převratného nenabídne.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Nosi | 06.11.05 v 21:25

jak muzes rict, ze je to blbost, kdyz si to ikdy nehral? :o)

Vasek | 06.11.05 v 21:10

Tuhle hru sem nikdy nehrál anikdy ji nechci hrát! Naprostá (slušně)BLBOST


galerie

Sailing Duel Sailing Duel Sailing Duel

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce