recenze

Rush Hour

Rush Hour

Hráli jste už někdy gamesu, v níž jste přecházeli dálnici a nesměli se nechat přejet? určitě ano, jenže často to nevyjde, a člověk je mrzutý! Proto vám nabízíme hru, kde si totéž můžete vyzkoušet i v opačném gardu! Nechte se přejet co nejvícekrát!
Tato hra mě ponejvíce zaujala pro svou skvělou hratelnost. Jaké je její motto? Nenechat se přejet, nebo naopak nechat…Nebojte se, nejsem schizofrenní, pouze se snažím poukázat na dva módy, ve kterých je možno hru provozovat. Tím prvním je mód standardní, ve kterém je vašim úkolem přeběhnout silnici, aniž by vás srazilo některé s projíždějících aut. Pokud vás auto přejede, hra končí.V módu druhém se naopak snažíte aby vás co nejvícekrát přejelo auto stejného typu. Jestliže vás přejede auto jiného typu, jste ztraceni. Grafická stránka hry se řadí spíše ke hrám průměrným, technické zpracování je však na velice dobré úrovni. Příjemným potěšením je hudba, která je velice příjemná. Celá hra je od českých vývojářů v angličtině. Rush Hour je velice zábavná, takže se při jejím hraní nezapomeňte dívat na hodinky aby jste nebyli nemile překvapeni… Mějte se. :-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

Tarquinius Superbus | 13.08.02 v 18:44

Tak tomu teda říkám fakt dobrá hra. Autoři se zřejmě nechali inspirovat stařičkou hrou Frogger, ale tohle je trochu jiný kafe... Už ne jenom 4 barvy a zvuky z PC speakeru... Tohle JE prostě moderní hra se vším všudy.
Díky kluci...


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce