recenze

Rollminator

Rollminator

Rollminator je vskutku originální hříčkou, která sice pobaví pouze na několik desítek minut, nicméně i přesto se jedná o kvalitní práci. A hratelnost naštěstí zůstává na těch nejvyšších příčkách.
Rollminator je po delší době vskutku originální dílko, které překvapí svou jednoduchostí, zároveň však také příjemnou a návykovou hratelností. Ačkoliv se nejedná o hru nejkvalitnější, díky dostatečnému technickému zpracování a vyvážené obtížnosti jde o titul, jenž si vaší pozornost zcela jistě zaslouží…

Princip hry je velice jednoduchý. Ovládáte kuličku, se kterou máte za úkol úspěšně (to znamená bez toho aniž byste spadli do propadliště dějin) projet zadanou dráhu. I když na časový limit brát ohledy nemusíte, přecejen se nejedná o nic jednoduchého – je zapotřebí správně vypočítat volný počet dostupných skoků, důležité je také dávat pozor na překážky, jež každá z deseti (byť nepříjemně krátkých) drah nabízí.

Technické zpracování je pouze lehce nadprůměrné. Grafická stránka je sice kompletně ve 3D, nicméně výsledek je vskutku pouze ucházející. Hudba pak pro jistotu obsažena vůbec není. Rollminator se tak ve výsledku stává spíše titulem především pro opravdové fajnšmekry – dohrát ho totiž není vůbec snadné.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

to je fuck | 30.12.06 v 19:51

tato hra vobec nema originalny napad a je to len nepodarok starej dobrej dosovej hry.. nespomieniem si teraz na nazov

Kuba | 16.03.06 v 17:22

No originální to opravdu není(jak napsal Triple T) podobá se i třeba zaprášenému "Jump!"

Triple T | 15.03.06 v 15:30

Nemam chut si to zahrat, ale podle screenshtu to vypada jako dalsi "klon" SkyRoads, takze asi nic moc originalniho.


galerie

Rollminator Rollminator Rollminator Rollminator Rollminator

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce