recenze

Rolling Madness 3D

Rolling Madness 3D

Otestujte si svou pohotovost svých reakcí a cit. Ovládat kuličku na nerovném terénu, tak aby co možná nejrychleji dorazila do cíle nemusí být vůbec jednoduché. Zvláště, pokud potká housenku, které se nesmí dotknout…
Možná, že jste měli tu čest s českou hrou Kulička 3D. Pokud ano, asi si budete docela dobře umět představit, jaké že to je, být kuličkou. Jednu takovou ale budete muset ovládat i ve dnešním Rolling Madness 3D.

Na jistém terénu, vznášejícím se v časoprostoru budete muset v co nejkratším čase projet celkem 6 různých levelů. Možná, že vám to přijde málo, ale uvidíte sami, že vůbec dostat se v časovém limitu dál než do čtvrtého není zrovna dvakrát snadný úkol. Však se sami přesvědčíte, že taková housenka, bezcílně se píďalící kolem může být velkou překážkou. Také seznáte, že sjet bezpečně serpentiny je občas pořádný oříšek, zvlášť, pokud chybí svodidla a cesta je tak úzká, jak je… :)

Smyslem hry je pochopitelně získat co nejvíce bodů a tak malý přehled, za co body dostanete: V prvé řadě je to deset bodů za každý čtverec, který navštívíte (viz. screeny), 3000 a více bodů za navštívení některých komplikovaně dosažitelných míst, přes 2000 za průjezd rourou, nějaké body za zabití nepřátel. 1000krát číslo levelu, pokud ho dohrajete, 100 bodů, za každou vteřinu časového limitu, která vám zbyde (a které se mimochodem převádí do dalšího levelu).

Jednoduché, ne? Tak si pojďte vychutnat plně 3D grafiku, povedené zvuky i milou doprovodnou hudbu téhle hry, kterou můžete ovládat jak z klávesnice, tak myší…

stáhnout hru
Yipp

autor
/ Yipp

Skóre

76 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

Rolling Madness 3D Rolling Madness 3D Rolling Madness 3D Rolling Madness 3D