recenze

Rocket Commander

Rocket Commander

Nekonečný Vesmír, tisíce asteroidů a vaše raketa. Podaří se vám splnit několik náročných misí a bez problémů doletět až k vysněnému cíli? Vše záleží jen na vašich schopnostech a dovednostech.
Vesmír dodnes skrývá spoustu tajemství a neobjevených záhad. Jako námět posloužil také mnoha počítačovým hrám. Ať už jako prostředí pro klasické 2d vesmírné střílečky (např. Stargunner nebo pro různé klony sestřelování asteroidů (Asteroids 3D). Dnes je však sestřelovat nebudete, naopak vaší snahou bude se jim vyhnout.

Ovládáte tedy jakousi raketu. Vše vidíte z pohledu vlastních očí, což je velmi dobře zvoleno. Přehled je totiž opravdu potřeba. Cílem hry není nic jiného než dostat se přes pásmo asteroidů až do cíle znázorněného zeleným terčem. K dispozici jsou momentálně čtyři různé kampaně. Cestou můžete sbírat zajímavé bonusy, jako vyšší rychlost, benzín apod. Hru lze ovládat jak myší, tak na klávesnici. Je jen na hráči, co mu vyhovuje více. Příjemné zpestření představuje spousta modu, které postupně vznikají. Naleznete je na oficiálních stránkách. Místo asteroidů pak narazíte třeba na pomeranče či slunečnice. Vítaná je též online tabulka nejlepších výkonů. Umístit se v ní ale vyžaduje opravdu velkou dávku umu.

Velmi dobré je zpracování. Grafika je parádní, vesmír je totiž skvěle zpracovaný. Hudba a zvuk dotváří výtečnou atmosféru. Rocket Commander díky tomu musím hodnotit velice kladně. Škoda jen, že různých úrovní není více, do budoucna snad ještě nějaké přibudou a herní doba se tak prodlouží. Co dodat na závěr? Výtečná hratelnost a zábava. Určitě vyzkoušejte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Rocket Commander Rocket Commander Rocket Commander

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce