recenze

Road To World Cup 2006

Road To World Cup 2006

Možnost probojovat se na mistrovství světa v kopané vám přináší freewarový tým BORShop Computing se svou hrou Road To World Cup 2006! Vyzkoušejte si roli trenéra našeho národního mužstva!
Fanoušci sportovních simulátorů a hlavně těch českých jsou určitě vděčni týmu BORShop Computing, který nás už nějakou dobu zásobuje těmito freewarovkami. Pokud vám utekly některé jejich sázkařské hry a nestihli jste je tedy zaregistrovat, připomenu vám, že se jedná o hry: Sázkař (hokej), Sázkař 3.0 (fotbal – Liga Mistrů), Sázkař 2003 (fotbal – všechny ligy).

Road To World Cup 2006 sice nenabízí sázení, ale sportovní duch týmu BORShop Computing samozřejmě zůstal zachován. Místo na židli v sázkové kanceláři se posadíme přímo na židli Karla Brücknera tedy trenéra české reprezentace. V této pozici se od vás očekává, že projdete kvalifikací, postoupíte na mistrovství světa a vyhrajete ho. Nesklápějte hlavy, jde to uskutečnit, ale chce to přijít na kloub některým týmům a zvolit dobrou taktiku hry.

Na začátku sehrajete již zmiňovanou kvalifikaci, která obsahuje 12 zápasů. V základní skupině jste s kým jiným než s Nizozemskem, se kterým byste měli svést souboj o první místo, ze kterého okamžitě postupujete na mistrovství světa. Pokud se umístíte druzí, čeká vás baráž. V samotném mistrovství hrajete ve skupině s každým týmem 3krát. První dvě místa postupují dále čili do osmifinále, které se hraje na jeden vítězný zápas. No a pokud vám to půjde i dále, dostanete se pochopitelně až do finále, kde vás bude čekat buď Francie nebo Brazílie (alespoň já jsem tam pokaždé jednoho z nich měl).

Hra potěší každého, kdo fandí fotbalu a hlavně našemu národnímu mužstvu. Jako trenér však nemáte příliš možností. Před zápasem můžete navolit kdo se zápasu zúčastní a kdo ho bude sledovat z lavičky. Dále můžete nastavit úroveň útoku či obrany a pak už jen rozmístění hráčů. Pří zápase můžete samozřejmě střídat a měnit vše, co se dalo vybírat před zápasem. Ve hře navíc ani nevidíte rozpis jednotlivých akcí, takže ani nevíte, co se ve hře děje. Sledovat můžete pouze, kdo má míč na kopačkách, karty a samozřejmě góly. Průběh hry je pak pomalý a nudný, ale jde zrychlit, tudíž je zápas rychleji dohrán, ale vy jako trenér ani nestíháte něco měnit. Na jednotlivá mužstva jsem se snažil vymýšlet taktiku a např. útočná sestava fungovala na mužstva tipu Arménie apod. U Nizozemí mi naopak spíše vycházela obraná sestava a tento zápas často rozhodoval o tom, kdo se umístí na prvním místě kvalifikační tabulky. Když to shrnu, hra má dost nedostatků, ale je to český simulátor s českými hráči a to se vyzkoušet musí. ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

BORShop Computing | 29.10.06 v 17:17

RTWC má nový web. Stále pokračuje soutěž o nejlepšího manažera a zprovoznil jsem diskusní fórum takže pokud by byl jakýkoli dotaz, stačí napsat...

erik | 02.03.05 v 21:08

Mne sa podarilo nedostatgol cez celu kvalifikaciu vyhral som skupinu postupil na MS a hral som v Fskupine s rusma so senegalom a s juhoafrickou republikou s rusmi remiza 0:0 so senegalom remiza 0:0 a s JAR vyhra 1:0 to som doteraz nedostal gol!!!!! ALE!!!! Osemfinale s francuzama a prehra 0:1 zidane dal z penalty gol v 90.min DO PRDELE prvy gol a hned konec!!!!!!!!!!!!1 ;(((

Zdenek | 13.02.04 v 13:55

Je to dobry ale je divné když je ve výsledkové listině uveden v 18 min rosický že dostal červenou a ve 28 min dává góla nebo dá golá vystřídaný hráč,,,,,

BORShop Computing | 05.02.04 v 06:48

Chcete-li se zúčastnit soutěže o nejlepšího manažera, navštivte stránky www.rtwc.tk, kde najdete podrobnosti.


galerie