recenze

Raven 2 - The Flight of Raven

Raven 2 - The Flight of Raven

Je tady jeden z mála simulátorů pro vrtulníky. Jedná se o hru zasazenou do budoucnosti, takže pochopitelně nebudete řídit klasickou helikoptéru, ale super moderní mašinu, která nějákou tu primitivní vrtuli na střeše vůbec nepotřebuje.
Není tomu zase tak dávno, kdy jsme měli možnost zahrát si první díl této prozatím dvoudílné série, jenž nesl název Raven Assault Squad, která nám dává možnost stát se pilotem nejmodernějšího vzdušného prostředku budoucnosti.

V různých misích se budete muset postavit proti nepřátelským helikoptérám, které za tou vaší rozhodně nezaostávají a mají velkou chuť sundat nějáký ten povolený cíl. A tím jste pro ně vy. Ale nemusíte se obávat, v některých misích vám totiž ve vašem lehkém - nelehkém úkolu pomůžou kamarádi v dalších helikoptérách.

Hratelnost je v tomhle titulu trošku obtížnější a bylo by lepší hrát pomocí joysticku. Na klávesnici je ovládání velice obtížné a nepřesné. Graficky se hra od minulého dílu takřka nezměnila, což není na jednu stranu zase taková škoda, na stranu druhou tak nepřináší žádné pořádné inovace.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

Raven 2 - The Flight of Raven Raven 2 - The Flight of Raven

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce