recenze

Pringles

Pringles

V největší líhni freeware her, v Německu, velmi populární společnost vyrábějící chipsy, vás chce zaměstnat jako obsluhu v jednom svém baru. A věřte, že bar je navštěvován velmi hojně, takže o práci máte postaráno.
Nebudu vás nijak moc dlouho napínat a rovnou vám vyklopím, že hra Pringles je klasickým příkladem reklamní hry, kde si autoři moc nelámou hlavu s jejím námětem - hlavně ať je vidět značka. Že to jde i jinak, nám dokazují třeba hry z Becherovka Game, kde se leckdy setkáme i s celkem neotřelými nápady.

Leč bohužel, vezměme Pringles, tak jak jsou a pojďme se jim poněkud zevrubněji podívat na zoubek.Začnu tím, co vás asi v tuhle chvíli nejvíc zajímá. A tedy - co je vlastně vaším úkolem. Samozřejmě, pokud jste obsluha v baru, tak budete zřejmě muset obsluhovat. Váš bar je zařízen tak, že je v něm naskládáno pět podélných stolů a proti nim stojíte vy. Podél stolů stále přicházejí zákazníci a žádají si své oblíbené Pringles, což vy jim velmi rádi splníte. Jenže tím pro vás práce nekončí. Někteří z hostů také odhodí misku, která se opět šine po stole, takže se vám dost častokrát stane, že budete lítat mezi stoly skutečně jako čamrda, abyste tu chytli misku, tu obsloužili hladovějícího a už chytali další dvě misky.

Zcela jisté je, že se v průběhu hraní zvětšuje obtížnost. A toto zvětšení se projevuje tak, že stále přibývá zákazníků, takže již neplatí, že za jeden stůl usedá jeden zákazník, ale začíná se jich tam těsnat podezřele čím dál tím víc. Navíc stále přibývá i těch, kteří odhodí misku, takže se skutečně později zapotíte. Technické provedení mohu pochválit. Grafika na mě celkem udělal dojem. Ne že by byla bůhvíjak skvělá, ale je taková milá a celkem navozuje takovou příjemnou atmosféru. Vaše číšnické úkony jsou doprovázeny i zvuky, takže jsem s tímto aspektem hry celkem spokojený. Ovšem, kde u vás může hra nejvíce narazit je jednoznačně hratelnost. Neříkám, že každému z vás, ale někomu bude hra určitě po pár chvílích připadat stereotypní.

I když se stále zvyšuj její obtížnost, nenabízí Pringles prostě žádnou variabilitu a omezuje se stále na dva ty samé úkony, což jako nic moc. Ale nepochybuji ani o tom, že jiní z vás hru ocení jako povedené dílko.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Iva | 10.01.03 v 23:16

panečku


galerie