recenze

Pocket Park

Pocket Park

Kapesní park je velice zajímavá věc! Můžete se příjemně odreagovat na velmi malém prostoru. Bohužel, i když je tento park vcelku malý, musíte počítat s tím, že vás každou chvíli bude někdo rozptylovat. Více prozradí ale až naše recenze.
Hry od institutu Digipen myslím nemá smysl nějak zvláště představovat, protože kvalita, jakou přinesl například titul Kisses není ve freeware světě běžná. Jejich gamesky jsou vždy zárukou hodně velké kvality a ani dnešní Pocket Park není výjimkou.

Námětem se jedná o velmi prosté dílko. Ocitáte se v malém parku a musíte dostat sadu vašich kuliček na vyznačené místo. Jeho poloha se liší, někdy máte vše pěkně v rovince, jindy naopak se musíte „vyškrábat“ na větší útes. Tyto kuličky ale budete ovládat nepřímo, v podstatě vždy si budete muset hlídat indikátor síly a podle potřeby pak můžete jít takříkajíc „do akce“. Bohužel gameska má i jednu další záludnost, a to, že v parku nejste sami. Proti vám se vždy postaví soupeř, který má stejný počet kuliček a prakticky na každém kroku vás bude pronásledovat a neustále se vám strefovat do vašich svěřenců. Na druhou stranu, kde je napsáno, že to samé nesmíte dělat i vy? ;)

Technické zpracování je pak na patřičně solidní úrovni, ale na to už jsme u Digipenu zvyklí, stejně jako na doprovodnou zvukovou kulisu, je opět na patřičné úrovni. Škoda jen, že se titul stane po čase stereotypním. Takhle bohužel s hodnocením jít výše nemůžu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

UnHynek | 13.07.06 v 15:35

Máš pravdu, recenze se tochu zkracují, ale na druhou stranu je k dispozici více informací o hře a brzy přijde Nášup.. Nášup her :-)

Marian | 13.07.06 v 13:04

Každá recenze má přesně daný minimální počet znaků, které musí obsahovat. Někdo se jí někdy drží, ovšem většinou všichni pisálci naší redakce píší o svobodné vůli recenze delší.

Fikce | 12.07.06 v 18:44

Zdá se mi to nebo je jsou ty recenze čím dál kratší :(


galerie

Pocket Park Pocket Park Pocket Park Pocket Park Pocket Park

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce