recenze

Pizza Parlor

Pizza Parlor

Přáli jste si někdy vyzkoušet kariéru výrobce pizzy? V tom případě zbystřete, protože vám přinášíme gamesku, kde si právě toto vzrušující povolání budete moci vyzkoušet. Grafika sice není nějak zajímavá, přesto se titul za své kvality rozhodně stydět nemusí.
Pokaždé, když navštěvuji některou z mých oblíbených pizzerií, tak si v době čekání na oblíbenou pochutinu říkám, co vše musí takový kuchař zvládnout, aby výsledné dílo bylo co nejlepší. Po zahrání dnešní gamesky jsem to ale zjistil, protože to, jak jsem se musel ohánět ve virtuální kuchyni, mě přesvědčilo, že občas je čekání oprávněné. To jsem ale bohužel nedokázal vysvětlit svým virtuálním hostům, a tak chtěl-li jsem si přivydělat nějakou tu korunu k dobru, musel jsem řádně připravit kuchyň, vybrat správnou pizzu, doplnit suroviny a následně upéct. Vše ale muselo být velice rychlé, jinak mi pak nezbylo nic jiného, než svůj výtvor hodit do koše nebo v případě zájmu nabídnout někomu jinému. I když to z popisu nevypadá, čím více času u gamesky strávíte, tím bude celková hratelnost narůstat, protože si na vše podstatné zvyknete. Můj verdikt je tedy jasný, stahujte a zkuste překonat možnou počáteční nevoli.

stáhnout hru
artman

autor
/ artman

Skóre

76 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

PavelH

PavelH | 07.01.17 v 09:11

Dobrá hra.

DadinkaC | 13.03.07 v 10:29

Nějak mi to nejde. Stáhla jsem si to a šlo to, pak se to nějak seklo a už to nejde

kiaska | 08.03.07 v 13:40

haaluzna hra podla mn a najpr som ani envedela hrat ale teraz ziskava skvele vysledky

kimberley | 20.01.07 v 18:45

Mám to stiahnuté už asi týždeň a stále sa to dá hrat;) najskôr sa mi to zdalo dost tazke ale postupne sa dopracuvavam stae k lepsim vysledkom.Ale treba si na to vyhradit dlhsi cas ak chcete prejst vsetky levely.

Myš | 12.01.07 v 17:54

du to hrát


galerie

Pizza Parlor Pizza Parlor Pizza Parlor

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce