recenze

Parachute

Parachute

Když se řekne "parašutismus", nějakým 90ti procentům populace se vybaví banda šílenců, kteří jsou zjevně rádi, že mají všechny končetiny pohromadě. Co si dát takhle jednou trošku parašutismu ve virtuálním podání?
Parachute je zajímavá hra a rozhodně neotřelý nápad - cílem hry je přistát s vaším parašutistou pokud možno co nejblíž červeného či modrého terčíku, podle toho, jakou kombinézou váš skokan disponuje. V potaz přitom musíte samozřejmě brát i tradiční faktory jako vítr, rychlost dopadu či správnou dobu na otevření padáku. To vše bohužel (či bohudík?) jen v multiplayerovovém podání, a to v pouze v podobě dvou hráčů za jednou klávesnicí.

Parachute je obecně jednoduchá hra, do krve vám přejde opravdu hodně rychle, což je výhoda i průšvih zároveň - po půlhodince už totiž nejspíš nebude co vychytávat a vaše seskoky budou úspěšnější než od pana Knievela. To a ještě relativně chabá grafická stránka dostává hru někam do vod lehkého nadprůměru, což je v případě podobného námětu dvakrát škoda.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

Parachute Parachute