recenze

Orfeo

Orfeo

Vypadá to, že začíná úroda experimentálních her. Jednu takovou přinášíme dnes od tvůrce Roberta Dillona. Jak už to tak bývá zvykem, experimentální hry se snaží něčím zaujmout a vyznačují se originalitou. Povedlo se to i této hře? No nejsem si tak úplně jistý.
Stále přemýšlím, jestli je tahle hra povedená nebo ne. Oč jde? Jste hráč na harfu, no ona to rozhodně není harfa, ale vůbec si nedokážu vzpomenout, jak se tento nástroj nazývá. Vaším úkolem je podle stylu hraní vyvolávat určitý pocit. Ty pocity jsou zlost, radost, smutek a strach. Ve čtyřech levelech vám pomůžou k postupu dál. Na hraní používáte myš, kterou brnkáte do strun. Tady nastal první problém, jelikož ukazatele naskakovaly tak, že jsem časem přestal přemýšlet o nějaké hrací strategii a začal jsem do strun mlátit náhodně, bylo to rychlejší a efektivnější. Trošku mě mrzel počet úrovní, ale možná by mě to tak dlouho ani nevadilo.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

Twister | 12.10.10 v 20:28

Ne mě se akorát nelíbil ten první koment, co se týče toho tvého, tak se snažím většinou zavést diskuzi, když se něco podobného stane. A dík za standardní pochválení :)

Ondra | 12.10.10 v 19:43

haha vzyt je to originalni ta prvni veta, ja se u toho nasmal, a tak to ma byt!!

Osvald Moučka | 12.10.10 v 18:57

Štěpáne, nečerti se.
Tohle se moc nepovedlo, ale ostatní recenze jsou celkem standardní, takže klid...:-)

Twister | 12.10.10 v 15:44

Dobrá, pokud je ta recenze tak špatná, pak si z ní vezmu ponaučení. Ale pokud kritika tak prosím poukázat na více problémů, ať to není jenom plácání rukou do vody. Jsem rád, když se někdo ozve přímo k věci a bez urážek. Recenze jsem začal dělat až tady a všechno chce svůj čas. Kdyžtak by bylo taky dobré napsat třeba do redakce co se líbí co se nelíbí. Děláme to hlavně pro čtenáře.

Osvald Moučka | 12.10.10 v 13:08

Pan Plachý se rozhodl, že "překoná" slečny Skanderové... řekl bych, že se mu to začíná dařit:-).

Twister | 12.10.10 v 00:49

Ano musím uznat, že tato recenze je slabá a dala se napsat lépe. Ale to stejné se dá říci o tvém bezduchém povyku. Pokud chceš, můžeš zkusit také něco napsat a zrecenzovat, příležitostí je všude plno, ale obávám se, že s tvojí slovní zásobou tě vezme maximálně Natalia Sadness na svém blogu. I tak díky za názor ale nejspíše bude tento ehm „příspěvek“ smazán. Je docela fajn, že ti vadí jenom určitá část textu a ne celá recenze.

James | 11.10.10 v 22:40

Tohle tu opravdu může psát recence? Jste hráč na harfu, no ona to rozhodně není harfa, ale vůbec si nedokážu vzpomenout, jak se tento nástroj nazývá. Na to, že konstatování autora zabírý cca. 10% z celého článku, se dá kromě debila použít snad jen ichtyl.


galerie

Orfeo Orfeo

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce