recenze

Operation TPS

Operation TPS

3D létání má občas něco do sebe. Člověk se odpoutá od země, ulehčí své přepracované duši a připadá si svobodný jako pták. Operation TPS je simulátor „raketkového“ plachtění skrze kruhy, takže ulehčeme si. Nebo neulehčeme?
Caiman Total Package. Toto trojsloví značí název soutěže vypsané Caiman freeware serverem, která s sebou přinesla hafo zajímavých titulů. A je mezi nimi i dnešní Operation TPS? Čtěte dále… a mimochodem - více takových soutěží!

Dark Basic je engine, který leccos umí. A také leccos neumí. Dnešní kousek Operation TPS je v něm vypiplán se všemi klady i zápory. Má první zkušenost s ním byla rozporuplná – než se mi podařilo jej rozběhnout alespoň k trochu plynulému (a nepadavému) běhu, uplynula v našem lokálním potůčku docela slušná porce vody. Mám pocit, že autoři tvořící v Dark Basicu lehce „předimenzovávají“ své hry, takže hra sama pak působí problémy. Nuže k popisu – jedná se o 3D létací gamesku v relativně slušné grafice, která nás na chvíli polapí, aby nás ovšem po chvíli zase pustila. Prolétáváme různými tratěmi ohraničenými kruhy, což je věc pro někoho smysluplná, pro někoho méně. A toť vše, folks! Rozhodnutí, zda se pokusit Operation TPS zapařit je čistě na vás.

Asi vám připadá má recenze taková nějak nedokončená, ale já se jen inspiroval dnešní hrou. Tak je nedokončená zřejmě též.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Operation TPS Operation TPS